Home / Administratie / Noi licitații pentru spațiile din Piața Centrală

Noi licitații pentru spațiile din Piața Centrală

După ce au licitat aiurea pentru spațiile comerciale din Piața Centrală a municipiului Vaslui, 26 din cei 43 de agenți economici ce au semnat contracte cu Direcția Administrare Târguri, Piețe și Oboare din subordinea Primăriei municipiului Vaslui nu și-au prelungit contractele pentru anul viitor. În urma unei licitații publice ce a vizat închirierea spațiilor din Piața Centrală, s-a ajuns în situația ca unii comercianți să achite chirii de 6.000 de lei/lună. De aceea, Primăria va organiza o nouă licitație publică, la începutul anului viitor, la care se speră că participanții nu vor licita sume astronomice, doar pentru ca în câteva luni să dispară din peisaj.

“Nu tarifele inițiale (cele de porinire la licitație, n.r.) au fost mari, ci lupta dintre competitori a dus la creșterea chriilor. Unde au luptat două firme pentru același spațiu, prețul oferit s-a triplat, de la două mii de lei la șase mii. Nu au fost probleme legate de suma inițială de la care a pornit licitația, care a fost accesibilă pentru toți cei prezenți”, a declarat Vasile Pavăl, primarului Vasluiului.

Menționăm că pentru 100 de metri pătrați închiriați, unii agenți economici iau achitat facturi record de aproape 7.000 de lei. (Bogdan RUSU)

După ce au licitat aiurea pentru spațiile comerciale din Piața Centrală a municipiului Vaslui, 26 din cei 43 de agenți economici ce au semnat contracte cu Direcția Administrare Târguri, Piețe și Oboare din subordinea Primăriei municipiului Vaslui nu și-au prelungit contractele pentru anul viitor. În urma unei licitații publice ce a vizat închirierea spațiilor din Piața Centrală, s-a ajuns în situația ca unii comercianți să achite chirii de 6.000 de lei/lună. De aceea, Primăria va organiza o nouă licitație publică, la începutul anului viitor, la care se speră că participanții nu vor licita sume astronomice, doar pentru ca în câteva…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Case abandonate și monumente istorice, ruine în centrul Bârladului

Supraimpozitarea imobilelor părăsite sau neglijate ...

Ultimul Târg de Crăciun pentru vechile căsuțe din lemn, la Bârlad

Căsuțele din lemn, achiziționate de ...

Primăria Bârlad, înțesată de „pile”, primarul strigă „Ajunge cu nepotismul!”

Demagogie crasă! După ce a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: