Google+
Home » Invatamant » Școala „George Tutoveanu”, la ceas aniversar!

Școala „George Tutoveanu”, la ceas aniversar!

Săptămâna trecută Școala Gimnazială „George Tutoveanu” Bârlad a sărbătorit 34 de ani de la înființare. Astfel, cu prilejul Zilelor Școlii, cadrele didactice și elevii din școala au pregătit o serie de activități educative prin care să marcheze primii pași făcuți de profesorii și elevii acestei instituții de învățământ.

Copiii de la fiecare clasă au avut diverse activități. Clasa a III-a B a realizat o machetă a școlii din materialele elevilor. „Toți elevii au lucrat la realizarea acestei machete ce evidențiază școala, curtea și sala de sport”, ne-a declarat Gabriela Doroftei, profesor învățământ primar. Elevii învățătoarei Luminița Costin au pregătit ghetuța lui Moș Nicolae și ornamente de Crăciun. Ei au lucrat în echipă, alături de elevii clasei a II-a B a Școlii Gimnaziale „Stroe Belloescu” Bărlad. „Încercăm să sensibilizăm copiii prin desen și culoare. Ei lucrează împreună și prin această activitate dorim ca elevii de la cele două școli să socializeze și să se împrietenească”, ne-a declarat Agata Palade, profesor învățământ primar, Școala Gimnazială „Stroe Belloescu”. Această activitate se desfășoară în cadrul proiectului „Culorile Copilăriei”.

De asemenea, a avut loc sfințirea localului școlii și un spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor susținut de elevi din clasele II-IV. Vineri a fost organizată o expoziție tematică, „Educație prin culoare” și o șezătoare tradițională organizată de elevii din clasele a VII-a A și a VIII-a B. (A.A.)

Săptămâna trecută Școala Gimnazială „George Tutoveanu” Bârlad a sărbătorit 34 de ani de la înființare. Astfel, cu prilejul Zilelor Școlii, cadrele didactice și elevii din școala au pregătit o serie de activități educative prin care să marcheze primii pași făcuți de profesorii și elevii acestei instituții de învățământ. Copiii de la fiecare clasă au avut diverse activități. Clasa a III-a B a realizat o machetă a școlii din materialele elevilor. „Toți elevii au lucrat la realizarea acestei machete ce evidențiază școala, curtea și sala de sport”, ne-a declarat Gabriela Doroftei, profesor învățământ primar. Elevii învățătoarei Luminița Costin au pregătit ghetuța…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: