Home / Invatamant / Școala „George Tutoveanu”, la ceas aniversar!

Școala „George Tutoveanu”, la ceas aniversar!

Săptămâna trecută Școala Gimnazială „George Tutoveanu” Bârlad a sărbătorit 34 de ani de la înființare. Astfel, cu prilejul Zilelor Școlii, cadrele didactice și elevii din școala au pregătit o serie de activități educative prin care să marcheze primii pași făcuți de profesorii și elevii acestei instituții de învățământ.

Copiii de la fiecare clasă au avut diverse activități. Clasa a III-a B a realizat o machetă a școlii din materialele elevilor. „Toți elevii au lucrat la realizarea acestei machete ce evidențiază școala, curtea și sala de sport”, ne-a declarat Gabriela Doroftei, profesor învățământ primar. Elevii învățătoarei Luminița Costin au pregătit ghetuța lui Moș Nicolae și ornamente de Crăciun. Ei au lucrat în echipă, alături de elevii clasei a II-a B a Școlii Gimnaziale „Stroe Belloescu” Bărlad. „Încercăm să sensibilizăm copiii prin desen și culoare. Ei lucrează împreună și prin această activitate dorim ca elevii de la cele două școli să socializeze și să se împrietenească”, ne-a declarat Agata Palade, profesor învățământ primar, Școala Gimnazială „Stroe Belloescu”. Această activitate se desfășoară în cadrul proiectului „Culorile Copilăriei”.

De asemenea, a avut loc sfințirea localului școlii și un spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor susținut de elevi din clasele II-IV. Vineri a fost organizată o expoziție tematică, „Educație prin culoare” și o șezătoare tradițională organizată de elevii din clasele a VII-a A și a VIII-a B. (A.A.)

Săptămâna trecută Școala Gimnazială „George Tutoveanu” Bârlad a sărbătorit 34 de ani de la înființare. Astfel, cu prilejul Zilelor Școlii, cadrele didactice și elevii din școala au pregătit o serie de activități educative prin care să marcheze primii pași făcuți de profesorii și elevii acestei instituții de învățământ. Copiii de la fiecare clasă au avut diverse activități. Clasa a III-a B a realizat o machetă a școlii din materialele elevilor. „Toți elevii au lucrat la realizarea acestei machete ce evidențiază școala, curtea și sala de sport”, ne-a declarat Gabriela Doroftei, profesor învățământ primar. Elevii învățătoarei Luminița Costin au pregătit ghetuța…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: