Google+
Home » Administratie » Treabă românescă sau luați prin surprindere?

Treabă românescă sau luați prin surprindere?

O banală groapă în asfalt, veți spune, privind imaginea de mai jos. Dacă ținem cont de faptul că segmentul de stradă pe care se află groapa a fost asfaltat relativ recent, gradul de banalitate se diminuează strașnic.

Cum o fi lucrat constructorul de n-a ținut drumul nici măcar doi ani, e greu de spus… Singura sa scuză pentru treaba românescă pe care a făcut-o ar fi că pe acolo mai trec TIR-uri, iar asta l-a luat prin surprindere, că nu s-a uitat prin caietul de sarcini. Apoi dacă asta e surprindere, stai să vezi cum e când de colindă mascații în miez de noapte să te întrebe de drumul ăla, constructore… (C.T.)

Comments

comments

O banală groapă în asfalt, veți spune, privind imaginea de mai jos. Dacă ținem cont de faptul că segmentul de stradă pe care se află groapa a fost asfaltat relativ recent, gradul de banalitate se diminuează strașnic. Cum o fi lucrat constructorul de n-a ținut drumul nici măcar doi ani, e greu de spus... Singura sa scuză pentru treaba românescă pe care a făcut-o ar fi că pe acolo mai trec TIR-uri, iar asta l-a luat prin surprindere, că nu s-a uitat prin caietul de sarcini. Apoi dacă asta e surprindere, stai să vezi cum e când de colindă mascații…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: