Home / Social / Copilul meu – Costeluș vrea să fie fotbalist

Copilul meu – Costeluș vrea să fie fotbalist

Are cinci ani și este un băiețel răsfățat și alintat, fiind singurul copil la părinți. Băiețelului îi plac mult mașinuțele și macaralele, având câteva preferate.

Grădinița este un loc unde Costeluș merge cu mare drag tot timpul, mai ales că acolo îl are prieten pe Marian, cu care se poate juca. Când vine vorba de mâncare, micuțul a spus că îi place să mănânce salată. Ceea ce-i mai place băiețelului sunt gumele, pe care le-ar mesteca tot timpul. Când o să fie mare, Costeluș ar vrea să fie robot, dar pentru că nu se poate a spus că se multumește să fie fotbalist. (R.N.)

Are cinci ani și este un băiețel răsfățat și alintat, fiind singurul copil la părinți. Băiețelului îi plac mult mașinuțele și macaralele, având câteva preferate. Grădinița este un loc unde Costeluș merge cu mare drag tot timpul, mai ales că acolo îl are prieten pe Marian, cu care se poate juca. Când vine vorba de mâncare, micuțul a spus că îi place să mănânce salată. Ceea ce-i mai place băiețelului sunt gumele, pe care le-ar mesteca tot timpul. Când o să fie mare, Costeluș ar vrea să fie robot, dar pentru că nu se poate a spus că se multumește…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa ...

Invazia ciorilor în Vaslui a băgat în sperieți populația orașului

Mii de ciori au ”atacat” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: