Google+
Home » Social » Copilul meu – Costeluș vrea să fie fotbalist

Copilul meu – Costeluș vrea să fie fotbalist

Are cinci ani și este un băiețel răsfățat și alintat, fiind singurul copil la părinți. Băiețelului îi plac mult mașinuțele și macaralele, având câteva preferate.

Grădinița este un loc unde Costeluș merge cu mare drag tot timpul, mai ales că acolo îl are prieten pe Marian, cu care se poate juca. Când vine vorba de mâncare, micuțul a spus că îi place să mănânce salată. Ceea ce-i mai place băiețelului sunt gumele, pe care le-ar mesteca tot timpul. Când o să fie mare, Costeluș ar vrea să fie robot, dar pentru că nu se poate a spus că se multumește să fie fotbalist. (R.N.)

Are cinci ani și este un băiețel răsfățat și alintat, fiind singurul copil la părinți. Băiețelului îi plac mult mașinuțele și macaralele, având câteva preferate. Grădinița este un loc unde Costeluș merge cu mare drag tot timpul, mai ales că acolo îl are prieten pe Marian, cu care se poate juca. Când vine vorba de mâncare, micuțul a spus că îi place să mănânce salată. Ceea ce-i mai place băiețelului sunt gumele, pe care le-ar mesteca tot timpul. Când o să fie mare, Costeluș ar vrea să fie robot, dar pentru că nu se poate a spus că se multumește…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: