Google+
Home » Administratie » Dar până la Crăciun mai e!

Dar până la Crăciun mai e!

Ieri a început împodobirea bradului din Centrul Civic al municipiului Vaslui, cu care sute, poate mii de vasluieni se vor trage în poze de Facebook pentru rudele din străinătate și prietenii ori colegii de prin alte orașe.

Inițial, pentru montarea podoabelor a fost trimis un singur lucrător, că doar până la Crăciun mai e… Dar probabil că decidenții au conștientizat gradul ridicat de expunere al bradului prin minunea socializării online, drept pentru care imediat au fost trimise ajutoare. Dar până la Crăciun mai e… (C.T.)

Ieri a început împodobirea bradului din Centrul Civic al municipiului Vaslui, cu care sute, poate mii de vasluieni se vor trage în poze de Facebook pentru rudele din străinătate și prietenii ori colegii de prin alte orașe. Inițial, pentru montarea podoabelor a fost trimis un singur lucrător, că doar până la Crăciun mai e... Dar probabil că decidenții au conștientizat gradul ridicat de expunere al bradului prin minunea socializării online, drept pentru care imediat au fost trimise ajutoare. Dar până la Crăciun mai e... (C.T.)

Review Overview

User Rating: 2.85 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. Ori e criza de personal ori nu vor sa mai angajeze oameni, e cu doua taisuri aici, sa fim seriosi unii cauta de munca, vor sa munceasca, altii nici nu vor sa auda de munca, se multumesc cu acei „416” , ca la noi la nimeni!

%d blogeri au apreciat: