Home / Sanatate / Va fi acreditat spitalul bârlădean, sau nu?

Va fi acreditat spitalul bârlădean, sau nu?

Preț de câteva săptămâni, spitalul bârlădean a fost în fierbere. Toți șefii de secții, medici și asistente, directori și alți funcționari au avut de pregătit documentația care să fie pusă la dispoziția Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor (CONAS).

Ieri, 8 decembrie, a sosit la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad echipa de control a CONAS, care va trebui să se pronunțe în legătură cu acreditarea spitalului bârlădean. Comisia de evaluare va sta până vineri și va verifica modul în care au fost îndeplinite criteriile necesare acreditării.

Sunt mai mulți pași de urmat și cel mai probabil comisia se va pronunța până pe 1 martie anul viitor. Termenele de conformare primite până acum vor trebui să fie respectate. Vor fi încheiate procese verbale la plecarea echipei de evaluare, în urma cărora este posibil ca în unele situații să fie acordate alte termene de conformare. În caz de aviz negativ, spitalul poate face contestație. (Mihaela NICULESCU)

Preț de câteva săptămâni, spitalul bârlădean a fost în fierbere. Toți șefii de secții, medici și asistente, directori și alți funcționari au avut de pregătit documentația care să fie pusă la dispoziția Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor (CONAS). Ieri, 8 decembrie, a sosit la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad echipa de control a CONAS, care va trebui să se pronunțe în legătură cu acreditarea spitalului bârlădean. Comisia de evaluare va sta până vineri și va verifica modul în care au fost îndeplinite criteriile necesare acreditării. Sunt mai mulți pași de urmat și cel mai probabil comisia se…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. De ce l-ar acredita?Nu are ca spital de urgenta tomograf , laboratorul policlinicii nu are acreditare cu casa ,aspect de ev mediu mai ales la tbc si psihiatrie.

x

Check Also

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost unul ...

Cine nu respectă depozitarea selectivă a deșeurilor la Bârlad? Cetățenii sau Urbana?

de Mihaela NICULESCU   Bârlădenii sunt, ...

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: