Home / National / Vanghelie: Ponta nu mai are șanse să rămână președinte sau altceva în PSD, Dragnea e ”mincinos”

Vanghelie: Ponta nu mai are șanse să rămână președinte sau altceva în PSD, Dragnea e ”mincinos”

Victor Ponta ”nu mai are șansa să rămână președinte sau altceva în PSD”, a spus, marți, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, adăugând că, personal, îl vede în această poziție pe Mircea Geoană sau pe Ion Iliescu, dar tranzitoriu, ca o garanție a unor alegeri corecte în partid.

”Nu mai are șanse să fie președinte sau altceva în PSD”, a spus Vanghelie, susținând totuși că, atât timp cât Ponta va fi premier, ”nu va fi dat jos de la partid”. Primarul a afirmat că actualul președinte al PSD ”a pierdut pentru că e slab și e așa cum e” și că ”nu știe să respecte, să fie om”.

Vanghelie a fost critic și la adresa președintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea pe care l-a calificat drept ”mincinos și fricos” sau ”laș, pervers”.

Întrebat, la Gândul Live, despre faptul că Dragnea a spus despre el că aparține unui ”grup mafiot”, Vanghelie a spus: ” pentru Dragnea, Ghiță pot să fiu un mafiot cinci sau zece minute (…) în viață dacă treci pe o stradă de mafioți trebuie să știi să te descurci”.

Referitor la Dragnea, primarul Sectorului 5 a susținut că acesta ”a plecat din MAI pentru că i s-au băgat niște date sub ușă”, referitoare la afacerea Tel Drum și la faptul că Dragnea ”avea o facultate pe care nu o avea”.

Vanghelie a mai spus că vrea să se întoarcă în PSD, partid din care a fost exclus și a precizat că excluderea sa trebuie validată de congresul partidului.

Sursa: mediafax.ro

Victor Ponta ”nu mai are șansa să rămână președinte sau altceva în PSD”, a spus, marți, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, adăugând că, personal, îl vede în această poziție pe Mircea Geoană sau pe Ion Iliescu, dar tranzitoriu, ca o garanție a unor alegeri corecte în partid. ”Nu mai are șanse să fie președinte sau altceva în PSD”, a spus Vanghelie, susținând totuși că, atât timp cât Ponta va fi premier, ”nu va fi dat jos de la partid”. Primarul a afirmat că actualul președinte al PSD ”a pierdut pentru că e slab și e așa cum e” și că…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Victimele din clubul Colectiv, comemorate printr-un mars al tacerii, la un an de la tragedie. Peste 5.000 de oameni au fost la Colectiv, unde au depus flori si lumanari

Peste 5.000 de persoane au ...

Șoferii de care să te ferești: o mașină din opt provoacă accidente

Mașina puternică la volanul căreia ...

Totul despre noua lege! Conversia creditelor în franci elvețieni, pas cu pas

Zilele trecute, a fost adoptată ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: