Home / Justitie / Închisoare cu suspendare pentru trafic de etnobotanice

Închisoare cu suspendare pentru trafic de etnobotanice

Bărlădeanca Ioana Irina Manea a scăpat de o eventuală condamnare la închisoare cu executare pentru trafic de etnobotanice după ce, în fața procurorilor, fata a mers pe acordul de recunoaștere a vinovăției. Pentru fapta sa, fata a primit șase luni de închisoare cu suspendare.

Alexandru CROITORU

Șase luni de închisoare cu suspendare a primit Ioana Irina Manea, o tânără bârlădeancă acuzată că, în perioada iunie 2013 – aprilie 2014, a făcut trafic cu substanțe psihoactive (etnobotanice), pe care și le procura de la un individ din Galați și pe care fata le vindea apoi doritorilor din Bârlad. Pentru un gram de astfel de substanțe, Irina Manea cerea 20 de lei, iar afacerea ei îI aducea un câștig, după cum spunea chiar ea, de 500 de lei la fiecare tranzacție.

În fața anchetatorilor, fata a povestit cum și unde l-a cunoscut pe frunizorul ei din Galați. Ea mai mai povestit și faptul că, în timpul deplasărilor pentru a-și procura marfa, nu se întâlnea cu cel de la care o cumpăra într-o locație anume ci pe stradă și achiziționa “marfă” cu sume cuprinde între 200-500 de lei. După ce se întorcea acasă, Irina Manea porționa cantitatea cumpărată și o ambala în plicuri autosigilante, în care punea aproximativ un gram. Clienții fetei erau în general tineri și o contactau pe aceasta telefonic sau mergeau la domiciliul ei. În perioada în care a făcut astfel de “comerț”, tânăra mergea o dată la trei zile la Galați să se aprovizioneze.

Cât despre ce înseamnă acordul de recunoaștere, este bine de precizat faptul că, acesta rămâne la aprecierea procurorilor dacă, în timpul urmăririi penale furnizezi acestora informațI pe care ei le pot considera folositoare în dosarul respective sau chiar în alte dosare.

Bărlădeanca Ioana Irina Manea a scăpat de o eventuală condamnare la închisoare cu executare pentru trafic de etnobotanice după ce, în fața procurorilor, fata a mers pe acordul de recunoaștere a vinovăției. Pentru fapta sa, fata a primit șase luni de închisoare cu suspendare. Alexandru CROITORU Șase luni de închisoare cu suspendare a primit Ioana Irina Manea, o tânără bârlădeancă acuzată că, în perioada iunie 2013 – aprilie 2014, a făcut trafic cu substanțe psihoactive (etnobotanice), pe care și le procura de la un individ din Galați și pe care fata le vindea apoi doritorilor din Bârlad. Pentru un gram…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

Noutăți legislative din domeniul fiscal, explicate pentru contribuabilii vasluieni

Joi, la sediul Administrației Județene ...

Fostul subprefect Sergiu Marian, eliberat condiționat de Judecătoria Vaslui. DNA a contestat din nou măsura

Fostul subprefect Sergiu Marian a ...

%d blogeri au apreciat: