Google+
Home » Social » Participare în premieră pentru Teatrul „Victor Ion Popa”

Participare în premieră pentru Teatrul „Victor Ion Popa”

Sâmbătă, 7 decembrie, Teatrul „Victor Ion Popa” din Bârlad a participat pentru prima dată la Festivalul „Zile și nopți de teatru la Brăila”. Anul acesta, în organizarea Teatrului „Maria Filotti” din Brăila, a avut loc cea de-a IX-a ediție a acestui festival. Trupa teatrului bârlădean s-a prezentat cu spectacolul „Paparazzi sau Cronica unui răsărit de soare avortat”, de Matei Vișniec, în regia lui Cristian Gherghe și scenografia lui Sandu Maftei.

Piesa teatru Paparazzi1Festivalul s-a desfășurat în perioada 1-7 decembrie, tema ediției din acest an fiind „Mari povești, mari regizori”.

Spectacolul nostru a fost destul de gustat de public. Încă nu au apărut cronicile, noi participând în ultima zi a festivalului. Sperăm că vor fi cronici favorabile, spectacolul fiind unul dintre cele mai apreciate de bârlădeni”, a declarat Marcel Anghel, directorul Teatrului „Victor Ion Popa”.

În festival au fost 28 de spectacole jucate de actori ai celor mai bune teatre din România.

Festivalul nu a fost o competiție, de aceea nici nu s-au acordat premii. A fost doar o săptămână de teatru, în care trupele de artiști au jucat pentru plăcerea publicului”, a mai spus Marcel Anghel. (M.N.)

Sâmbătă, 7 decembrie, Teatrul „Victor Ion Popa” din Bârlad a participat pentru prima dată la Festivalul „Zile și nopți de teatru la Brăila”. Anul acesta, în organizarea Teatrului „Maria Filotti” din Brăila, a avut loc cea de-a IX-a ediție a acestui festival. Trupa teatrului bârlădean s-a prezentat cu spectacolul „Paparazzi sau Cronica unui răsărit de soare avortat”, de Matei Vișniec, în regia lui Cristian Gherghe și scenografia lui Sandu Maftei. Festivalul s-a desfășurat în perioada 1-7 decembrie, tema ediției din acest an fiind „Mari povești, mari regizori”. „Spectacolul nostru a fost destul de gustat de public. Încă nu au apărut…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. Aşa e şi normal. Vrem să fie normalitate în acest cătun.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: