Home / Justitie / Tâlhărită în centrul Bârladului

Tâlhărită în centrul Bârladului

Duminică, o femeie de 45 de ani a fost tâlhărită de doi tineri, alți patru fiindu-le complici. Femeia care a fost agresată a mers la poliție să reclame ce i s-a întâmplat.

Pe 7 decembrie, puțin după ora 21, în timp ce mergea la o rudă pe strada Ion Codrescu, o femeie din Bârlad a fost acostată de doi indivizi care au îmbrâncit-o și i-au furat geanta tip poștaș pe care o ținea destul de bine, după care s-au urcat într-o mașină și au demarat în trombă. În geantă, femeia avea 300 de lei, câteva carduri bancare și acte. Prinderea tâlharilor a fost o chestiune de timp, pentru că i-au surprins numeroasele camere de luat vederi din mai multe locuri pe unde au trecut.

Mare le-a fost mirarea tâlharilor când bancomatul, de unde așteptau să scoată banii de pe cardul al cărui PIN îl cunoșteau, i-a anunțat că acesta este gol. Camerele de supraveghere ale bancomatului le-au înregistrat figurile, așa că polițiștilor nu le-a trebuit mai mult de o zi și jumătate pentru a-i prinde.

În urma cercetărilor, polițiștii bârlădeni au stabilit că autorii tâlhăriei sunt B.A., în vârstă de 17 ani și P.D. de 19 ani. Alături de aceștia, au mai fost și trei complici, printre care și o fată. B.A. a fost prins și arestat, iar al doilea făptaș, P.D., a fugit și a fost dat în urmărire generală. Cei patru complici sunt cercetați în stare de libertate. Unul dintre aceștia este angajat la o unitate militară din Bârlad, așa că acest caz este instrumentat de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași.

Infractorii au vrut să facă bani pentru club duminică seara, dar au ajuns în altă parte și au șanse mari să stea câțiva ani buni la închisoare. Pedeapsa pentru tâlhărie calificată este închisoarea de la 3 la 10 ani. (Mihaela NICULESCU)

Duminică, o femeie de 45 de ani a fost tâlhărită de doi tineri, alți patru fiindu-le complici. Femeia care a fost agresată a mers la poliție să reclame ce i s-a întâmplat. Pe 7 decembrie, puțin după ora 21, în timp ce mergea la o rudă pe strada Ion Codrescu, o femeie din Bârlad a fost acostată de doi indivizi care au îmbrâncit-o și i-au furat geanta tip poștaș pe care o ținea destul de bine, după care s-au urcat într-o mașină și au demarat în trombă. În geantă, femeia avea 300 de lei, câteva carduri bancare și acte. Prinderea…

Review Overview

About Mihai Vasile

6 comments

  1. rugam politia sa faca razii si in zona casa Sturdza , pentru ca sa constituit si acolo o banda de infractori , care au program dupa 22.00 (acestia locuiesc la blocul C ) ATENTIE TRECATORILOR !

  2. Mare le-a fost mirarea tâlharilor când bancomatul, de unde așteptau să scoată banii de pe cardul al cărui PIN îl cunoșteau??????????????????

  3. Felicitari politistilor profesionisti si speram ca si Tribunalul Militar Iasi sa faca dreptate .

  4. Vreau sa stiu de ce numele celor care comit astfel de fapte este protejat?Noi nu avem dreptul sa stim cine sunt ca sa ne putem proteja de ei?Atunci care este scopul acestor informari?

x

Check Also

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

Peste 20 de hectare de vegetație uscată, mistuite de flăcări la Muntenii de Sus, în urma unui puternic incendiu

Peste 20 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Complex de solarii dintr-o suburbie a Vasluiului, salvat în ultima clipă de la a fi mistuit de flăcări

Un complex de solarii, ce se întinde pe o ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: