Home / Justitie / Tânăr arestat după ce a furat o plasmă

Tânăr arestat după ce a furat o plasmă

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în comuna Ferești, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Sesizarea a fost primită în luna octombrie de la un bărbat din comuna Ferești care a constatat faptul că în locuința unei rude au pătruns persoane necunoscute. Din imobil a fost sustrasă o plasmă, în valoare de 1.200 lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui a rezultat faptul că bănuit de comiterea faptei este Bogdan A., în vârstă de 19 ani, domiciliat în comuna Ferești. Acesta a săvârșit fapta pe timp de noapte, în momentul în care proprietarii nu se aflau în locuință. După comiterea faptei, autorul a mers în municipiul Vaslui și a vândut plasma unui bărbat, pentru suma de 50 euro.

Tânărul este cunoscut cu antecedente penale, pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie în luna februarie, când, în municipiul Vaslui, a deposedat prin violență un tânăr de un portmoneu în care avea suma de 350 lei.

Pe numele lui Bogdan A., polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui și a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. (R.N.)

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în comuna Ferești, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Sesizarea a fost primită în luna octombrie de la un bărbat din comuna Ferești care a constatat faptul că în locuința unei rude au pătruns persoane necunoscute. Din imobil a fost sustrasă o plasmă, în valoare de 1.200 lei. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui a rezultat faptul că bănuit de comiterea faptei este Bogdan A., în vârstă de 19 ani, domiciliat în comuna Ferești.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: