Home / Invatamant / Au rămas fără pensii

Au rămas fără pensii

Dacă la începutul anului școlar mulți elevi și studenți nu s-au „complicat” să depună la Casa Juețeană de Pensii Vaslui adeverințele pentru a putea beneficia de pensie de urmaș în continuare, 1.587 de elevi și studenți alegându-se cu pensiile suspendate, acum, la data limită, au mai rămas doar 269 în această situație. Celorlalți, în număr de 1.318 le-au fost redate pensiile, inclusiv pe lunile care au trecut de la începerea anului școlar.

Din păcate, pentru cei 269 de elevi nu se mai poate face nimic. În cazul unora, nepăsarea și lenea de a aduce o adeverință i-a lăsat fără bani, în cazul altora, cauza a fost renunțarea la studii.

Elevii și studenții care au rămas fără pensie de urmaș, trebuie să șție că pot lua din nou de la începutul anului școlar următor dacă își continuă studiile, aducând adeverință care să ateste acest fapt și doar dacă nu au împlinit vârsta de 26 de ani. (Roxana NĂSTASĂ)

Dacă la începutul anului școlar mulți elevi și studenți nu s-au „complicat” să depună la Casa Juețeană de Pensii Vaslui adeverințele pentru a putea beneficia de pensie de urmaș în continuare, 1.587 de elevi și studenți alegându-se cu pensiile suspendate, acum, la data limită, au mai rămas doar 269 în această situație. Celorlalți, în număr de 1.318 le-au fost redate pensiile, inclusiv pe lunile care au trecut de la începerea anului școlar. Din păcate, pentru cei 269 de elevi nu se mai poate face nimic. În cazul unora, nepăsarea și lenea de a aduce o adeverință i-a lăsat fără bani,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: