Google+
Home » Invatamant » Au rămas fără pensii

Au rămas fără pensii

Dacă la începutul anului școlar mulți elevi și studenți nu s-au „complicat” să depună la Casa Juețeană de Pensii Vaslui adeverințele pentru a putea beneficia de pensie de urmaș în continuare, 1.587 de elevi și studenți alegându-se cu pensiile suspendate, acum, la data limită, au mai rămas doar 269 în această situație. Celorlalți, în număr de 1.318 le-au fost redate pensiile, inclusiv pe lunile care au trecut de la începerea anului școlar.

Din păcate, pentru cei 269 de elevi nu se mai poate face nimic. În cazul unora, nepăsarea și lenea de a aduce o adeverință i-a lăsat fără bani, în cazul altora, cauza a fost renunțarea la studii.

Elevii și studenții care au rămas fără pensie de urmaș, trebuie să șție că pot lua din nou de la începutul anului școlar următor dacă își continuă studiile, aducând adeverință care să ateste acest fapt și doar dacă nu au împlinit vârsta de 26 de ani. (Roxana NĂSTASĂ)

Dacă la începutul anului școlar mulți elevi și studenți nu s-au „complicat” să depună la Casa Juețeană de Pensii Vaslui adeverințele pentru a putea beneficia de pensie de urmaș în continuare, 1.587 de elevi și studenți alegându-se cu pensiile suspendate, acum, la data limită, au mai rămas doar 269 în această situație. Celorlalți, în număr de 1.318 le-au fost redate pensiile, inclusiv pe lunile care au trecut de la începerea anului școlar. Din păcate, pentru cei 269 de elevi nu se mai poate face nimic. În cazul unora, nepăsarea și lenea de a aduce o adeverință i-a lăsat fără bani,…

Review Overview

User Rating: 4.4 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: