Home / Social / Cadouri de la Muzeul „Vasile Pârvan”
Muzeul Vasile Parvan (reabilitare)

Cadouri de la Muzeul „Vasile Pârvan”

Pentru prima dată, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad, va oferi publicului mici cadouri culturale de Crăciun, cadouri suportate din veniturile proprii ale instituției. În acest fel, instituția marchează încă o dată aniversarea celor 100 de ani de existență.

„Pe lângă concertul extraordinar «Duelul viorilor», am considerat că este bine ca în special obiectele de artă din patrimoniul nostru să fie puse și altfel în valoare. Așa că, am hotărât ca, în limita fondurilor disponibile, să tipărim agende, calendare de perete, de buzunar și de birou, dar și felicitări, toate ilustrate cu imagini din muzeu”, a declarat Mircea Mamalaucă, directorul Muzeului „Vasile Pârvan”.

În primăvară, muzeul a pus la dispoziția publicului și alte obiecte personalizate – căni, brelocuri, magneți, lingurițe și insigne cu imagini ale muzeului, planetariului, obiectelor de artă din patrimoniul instituției.

De această dată, obiectele de papetărie specifice sărbătorilor nu vor fi comercializate, ci dăruite instituțiilor din oraș, colaboratorilor direcți și indirecți, dar și publicului. (M.N.)

Pentru prima dată, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad, va oferi publicului mici cadouri culturale de Crăciun, cadouri suportate din veniturile proprii ale instituției. În acest fel, instituția marchează încă o dată aniversarea celor 100 de ani de existență. „Pe lângă concertul extraordinar «Duelul viorilor», am considerat că este bine ca în special obiectele de artă din patrimoniul nostru să fie puse și altfel în valoare. Așa că, am hotărât ca, în limita fondurilor disponibile, să tipărim agende, calendare de perete, de buzunar și de birou, dar și felicitări, toate ilustrate cu imagini din muzeu”, a declarat Mircea Mamalaucă, directorul Muzeului…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Proiectul bazinului de înot din municipiul Vaslui va fi depus la finanțator

Proiectul construcției unui bazin de înot ...

2.000 de familii din județul Vaslui au pierdut în anul 2019 alocația de susținere

Numărul beneficiarilor de alocație pentru susținerea ...

12 cluburi ”Credo Impact”, deschise în județul nostru de Episcopia Hușilor pentru copiii din comunități

Nu mai puțin de 12 cluburi ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: