Home / Social / Cadouri de la Muzeul „Vasile Pârvan”
Muzeul Vasile Parvan (reabilitare)

Cadouri de la Muzeul „Vasile Pârvan”

Pentru prima dată, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad, va oferi publicului mici cadouri culturale de Crăciun, cadouri suportate din veniturile proprii ale instituției. În acest fel, instituția marchează încă o dată aniversarea celor 100 de ani de existență.

„Pe lângă concertul extraordinar «Duelul viorilor», am considerat că este bine ca în special obiectele de artă din patrimoniul nostru să fie puse și altfel în valoare. Așa că, am hotărât ca, în limita fondurilor disponibile, să tipărim agende, calendare de perete, de buzunar și de birou, dar și felicitări, toate ilustrate cu imagini din muzeu”, a declarat Mircea Mamalaucă, directorul Muzeului „Vasile Pârvan”.

În primăvară, muzeul a pus la dispoziția publicului și alte obiecte personalizate – căni, brelocuri, magneți, lingurițe și insigne cu imagini ale muzeului, planetariului, obiectelor de artă din patrimoniul instituției.

De această dată, obiectele de papetărie specifice sărbătorilor nu vor fi comercializate, ci dăruite instituțiilor din oraș, colaboratorilor direcți și indirecți, dar și publicului. (M.N.)

Pentru prima dată, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad, va oferi publicului mici cadouri culturale de Crăciun, cadouri suportate din veniturile proprii ale instituției. În acest fel, instituția marchează încă o dată aniversarea celor 100 de ani de existență. „Pe lângă concertul extraordinar «Duelul viorilor», am considerat că este bine ca în special obiectele de artă din patrimoniul nostru să fie puse și altfel în valoare. Așa că, am hotărât ca, în limita fondurilor disponibile, să tipărim agende, calendare de perete, de buzunar și de birou, dar și felicitări, toate ilustrate cu imagini din muzeu”, a declarat Mircea Mamalaucă, directorul Muzeului…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Fata de 13 ani dispărută din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, găsită de polițiști în municipiul Iași

Fata de 13 ani dispărută ...

Cabană apicolă în flăcări, la Todirești. Pompierii au reușit să salveze peste 20 de stupi

O cabană apicolă din localitatea ...

Aproape 500 de locuri de muncă disponibile vasluienilor în Spațiul Economic European

Angajatorii din Spațiul Economic European ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: