Google+
Home » Social » Năvală pe biletele de Revelion

Năvală pe biletele de Revelion

Locurile pentru Revelionul 2015, organizat de Primăria Bârlad la Centrul de Afaceri „Tutova”, s-au vândut ca pâinea caldă. Aproape 700 de bilete s-au epuizat încă din prima zi. Prețul mic al distracției de Revelion i-a atras ca un magnet pe bârlădeni, tineri și bătrâni deopotrivă.

„Credem că și muzica Fraților Reuț i-a determinat pe bârlădeni să aleagă petrecerea nopții dintre ani la Centrul de Afaceri. Avem experiența anilor trecuți, așa că suntem convinși că va fi o petrecere pe cinste, cu un meniu și o muzică bună, dar și cu antrenul pe care numai bârlădenii știu să-l facă”, a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Costul unui bilet este de 100 de lei de persoană. Transportul către Centrul de Afaceri se va face cu autobuze care vor pleca din fața primăriei începând cu ora 20. (M.N.)

Locurile pentru Revelionul 2015, organizat de Primăria Bârlad la Centrul de Afaceri „Tutova”, s-au vândut ca pâinea caldă. Aproape 700 de bilete s-au epuizat încă din prima zi. Prețul mic al distracției de Revelion i-a atras ca un magnet pe bârlădeni, tineri și bătrâni deopotrivă. „Credem că și muzica Fraților Reuț i-a determinat pe bârlădeni să aleagă petrecerea nopții dintre ani la Centrul de Afaceri. Avem experiența anilor trecuți, așa că suntem convinși că va fi o petrecere pe cinste, cu un meniu și o muzică bună, dar și cu antrenul pe care numai bârlădenii știu să-l facă”, a declarat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: