Home / Justitie / „Oprește violența din casa ta!”

„Oprește violența din casa ta!”

Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, derulează în luna decembrie campania de prevenire a violenței intrafamiliale „Oprește violența din casa ta!” Prin aceasta se urmărește informarea populației cu privire la măsurile pe care trebuie să le cunoască și să se adopte pentru prevenirea acestui tip de violență.

Până în prezent, polițiștii au discutat cu elevi de la unități de învățământ din municipiile Vaslui, Bârlad și Huși (Liceul „Mihail Kogălniceanu”, Liceul „Ștefan Procopiu”, Liceul „Anghel Rugină”, Liceul „Ion Mincu”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul „Mihai Eminescu”, Liceul „Cuza Vodă”), precum și cu personalul de la societăți comerciale având profil confecții din municipiile Bârlad și Huși. Acestora le-au fost adresate sfaturi pentru prevenirea violenței intrafamiliale și le-au fost oferite informații privind instituirea ordinului de protecție în scopul înlăturării stării de pericol pentru orice persoană a cărei viață, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violență din partea unui membru al familiei.

În anul 2013, au fost înregistrate la subunitățile Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui 22 de ordine de protecție. (Roxana NĂSTASĂ)

Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, derulează în luna decembrie campania de prevenire a violenței intrafamiliale „Oprește violența din casa ta!” Prin aceasta se urmărește informarea populației cu privire la măsurile pe care trebuie să le cunoască și să se adopte pentru prevenirea acestui tip de violență. Până în prezent, polițiștii au discutat cu elevi de la unități de învățământ din municipiile Vaslui, Bârlad și Huși (Liceul „Mihail Kogălniceanu”, Liceul „Ștefan Procopiu”, Liceul „Anghel Rugină”, Liceul „Ion Mincu”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul „Mihai Eminescu”, Liceul „Cuza Vodă”),…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

Sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în urma campaniei „Alcoolul conduce la tragedii – Povești fără happy-end”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii ...

Scandalos! Parcul din centrul Bârladului, nerecomandat minorilor. Dar nici adulților

Scene scandaloase! De asta au ...

%d blogeri au apreciat: