Home / Administratie / Vasluiul sub lupă: Ploaia trece, apa rămâne

Vasluiul sub lupă: Ploaia trece, apa rămâne

Nu e vreun baraj de acumulare și nici nu suntem la Veneția. E o stradă din Vaslui care, după fiecare ploaie, devine brusc un fel de atracție turistică. Toți se uită la ea, dar n-o încearcă nimeni. Obiectivul turistic, care apare ca ciuperca după ploaie, atrage numai privirile, nu și trecătorii care obișnuiau să traverseze prin locul respectiv.

Pentru că după fiecare ploaie pe stradă se acumulează cantități consistente de apă ce fac imposibilă trecerea pietonilor pe acolo, majoritatea oamenilor se enervează. Izbutesc doar cei curajoși și cei care sunt înarmați cu cizme de cauciuc. Și cum alea nu sunt pe placul tuturor, mai ales al domnițelor cochete, la fiecare ploaie, se înconjoară mult și bine. Ce să faci dacă strada-i în pantă? (Roxana NĂSTASĂ)

Nu e vreun baraj de acumulare și nici nu suntem la Veneția. E o stradă din Vaslui care, după fiecare ploaie, devine brusc un fel de atracție turistică. Toți se uită la ea, dar n-o încearcă nimeni. Obiectivul turistic, care apare ca ciuperca după ploaie, atrage numai privirile, nu și trecătorii care obișnuiau să traverseze prin locul respectiv. Pentru că după fiecare ploaie pe stradă se acumulează cantități consistente de apă ce fac imposibilă trecerea pietonilor pe acolo, majoritatea oamenilor se enervează. Izbutesc doar cei curajoși și cei care sunt înarmați cu cizme de cauciuc. Și cum alea nu sunt…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Pasarelă peste calea ferată în zona depozitelor de la Leguvas și pasaj subteran în Crucea Gării din Vaslui

O pasarelă peste calea ferată ...

Primarul de Vaslui se gândește să desființeze Poliția Locală

Poliția Locală ar putea fi ...

Colectarea deșeurilor, un nou stres pentru autoritățile din Vaslui

Colectarea deșeurilor menajere din Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: