Home / Justitie / Bărbat din Perieni împușcat mortal la vânătoare de mistreți

Bărbat din Perieni împușcat mortal la vânătoare de mistreți

În această dimineață, în jurul orei 10.30, un bărbat a fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare la Trestiana. Bărbatul se numește Gheorghe Butnaru, avea 39 de ani și era din comuna Perieni. El fusese tocmit gonaci la vânătoarea de mistreți. La un moment dat, în timp ce alergau după un mistreț, unul dintre vânători, Sava Alexandru, în vârstă de 45 de ani, a tras în animal, însă glonțul a ricoșat accidental în abdomenul tânărului din Perieni.

A fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, care l-a transportat la Spitalul de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad. Reprezentanții SAJ au solicitat un elicopter SMURD, însă acesta nu a putut fi trimis din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.
Gheorghe Butnaru era căsătorit și avea patru copii. Împreună cu tatăl său era membru de bază al Formației “Cimpoierii” din Perieni, talentul său fiind apreciat de locuitorii comunei.

Bărbatul a lucrat până de curând ICAR Perieni, însă, rămas fără un venit, în urmă cu circa o lună, își depusese dosarul pentru a obține ajutor social. Vânătoarea de azi dimineață, unde fusese tocmit gonaci, urma să-i aducă ceva bănuți care să-l ajute la întreținerea celor patru copii ai săi.

La locul accidentului au ajuns, de asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și substanțe Periculoase și urmează să stabilească în ce împrejurări a fost rănit bărbatul. Vom reveni cu amănunte (S.M.)

În această dimineață, în jurul orei 10.30, un bărbat a fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare la Trestiana. Bărbatul se numește Gheorghe Butnaru, avea 39 de ani și era din comuna Perieni. El fusese tocmit gonaci la vânătoarea de mistreți. La un moment dat, în timp ce alergau după un mistreț, unul dintre vânători, Sava Alexandru, în vârstă de 45 de ani, a tras în animal, însă glonțul a ricoșat accidental în abdomenul tânărului din Perieni. A fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, care l-a transportat la Spitalul de Urgență “Elena Beldiman”…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: