Google+
Home » Justitie » Cinci sirieni au trecut Prutul cu o cameră de cauciuc

Cinci sirieni au trecut Prutul cu o cameră de cauciuc

Polițiștii de frontieră hușeni au reținut cinci cetățeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în România, trecând Prutul cu ajutorul unei camere de cauciuc, în dreptul localității Valea Grecului.

Sâmbătă, în cadrul unei acțiuni de colaborare cu autoritățile de frontieră din R. Moldova, polițiștii de frontieră români au fost informați că mai multe persoane încercau să treacă râul Prut și să intre pe teritoriul României.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au depistat, la scurt timp, pe direcția localității de frontieră Valea Grecului, cinci bărbați care aveau hainele ude și murdare. Polițiștii de frontieră i-au legitimat și dus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, în vederea stabilirii identității și efectuării cercetărilor.

“În urma verificărilor specifice efectuate, cu sprijinul autorităților din Republica Moldova și din declarațiile bărbaților, polițiștii de frontieră au stabilit că aceștia sunt cetățeni sirieni, cu vârste cuprinse între 20 și 25 ani, și au trecut râul Prut cu ajutorul unei camere de cauciuc, cu intenția de a ajunge într-o țară din Spațiul Schengen. Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria persoanelor în cauză, cărora le-au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat și le-au predat autorităților de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași. (A.S.)

Polițiștii de frontieră hușeni au reținut cinci cetățeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în România, trecând Prutul cu ajutorul unei camere de cauciuc, în dreptul localității Valea Grecului. Sâmbătă, în cadrul unei acțiuni de colaborare cu autoritățile de frontieră din R. Moldova, polițiștii de frontieră români au fost informați că mai multe persoane încercau să treacă râul Prut și să intre pe teritoriul României. Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au depistat, la scurt timp, pe direcția localității de frontieră Valea Grecului, cinci bărbați care aveau hainele ude și murdare. Polițiștii de frontieră i-au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: