Home / Administratie / Cum circulă autobuzele din Vaslui în perioada sărbătorilor

Cum circulă autobuzele din Vaslui în perioada sărbătorilor

Pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, autobuzele vor circula în mod normal, dar după programul unei zile de sâmbătă. Pe 25 decembrie nu vor circula deloc, iar pe 26, pe traseul Moara Grecilor vor circula din oră în oră în intervalul 5.30-20.30, în Zona Industrială la fel, la Brodoc circulă ca într-o zi de duminică, la orele afișate în fiecare stație și la fiecare capăt de linie, în intervalul 5.45-20.30, iar la Gura Bustei-Viișoara-Pârtia de schi la fel ca la Brodoc, în intervalul 5.30-20.30 și la Pușcași la fel, dar în intervalul 5.50-20.30.

Pe 27 decembrie, pe toate traseele se va circula conform programului de sâmbătă, pe 28 conform programului de duminică, iar pe 29 și 30 va fi program normal.

Pe 31 autobuzele vor circula până la ora 13, cu câteva excepții. Pe traseul Moara Grecilor va circula un autobuz din oră în oră până la ora 20, iar la Pârtia de Schi se va circula până la ora 17, numai dacă ninge.

Pe 1 ianuarie autobuzele nu vor circula deloc, iar pe data de 2 ianuarie activitatea se reia pe toate traseele începând cu ora 7, cu program de duminică. Pe 3 va fi program de sâmbătă și pe 4 program de duminică, iar de pe 5 ianuarie se reia activitatea după programul normal. (Roxana NĂSTASĂ)

Pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, autobuzele vor circula în mod normal, dar după programul unei zile de sâmbătă. Pe 25 decembrie nu vor circula deloc, iar pe 26, pe traseul Moara Grecilor vor circula din oră în oră în intervalul 5.30-20.30, în Zona Industrială la fel, la Brodoc circulă ca într-o zi de duminică, la orele afișate în fiecare stație și la fiecare capăt de linie, în intervalul 5.45-20.30, iar la Gura Bustei-Viișoara-Pârtia de schi la fel ca la Brodoc, în intervalul 5.30-20.30 și la Pușcași la fel, dar în intervalul 5.50-20.30. Pe 27 decembrie, pe toate traseele se…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Doi pui de tigru bengalez, achiziționați de Grădina Zoologică din Bârlad. Când ii vor putea vedea vizitatorii?

de Mihaela NICULESCU Doi pui de tigru bengalez vor ...

DSVSA Vaslui a făcut un pas important pentru eficientizarea comunicării cu agenții economici și persoanele fizice

de Mihaela NICULESCU Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța ...

Consiliul Local Vaslui votează în această săptămână bugetul general pe anul 2020

Bugetul municipiului Vaslui pentru anul 2020 prevede la capitolul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: