Google+
Home » Social » Jumătăți de pachete pentru oameni întregi

Jumătăți de pachete pentru oameni întregi

Din cauza unor incapabili care lucrează la nivel ministerial, Instituția Prefectului Județului Vaslui a prezentat o serie de informații false. Este vorba despre numărul de pachete cu alimente ce se vor repartiza județului prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate.

Prefectura Vaslui a transmis că în județ se vor primi 254.529 de pachete cu alimente pentru tot atâția beneficiari. Aproape de momentul în care au început să sosească pachetele în județ, incapabilii din minister au informat oficial Prefectura Vaslui că cele 254.529 de pachete sunt de fapt jumătăți de pachet. Adică, s-a precizat că în Vaslui vor ajunge mai puține pachete. Mai mult decât atât, împărțind la doi numărul de 254.529, rezultă că în județ ar fi 127.264,5 beneficiari de pachete, adică 127.264 de persoane, plus o altă jumătate(?!) de om.

Salariații prefecturii și-au smuls parul din cap pentru a afla de ce s-a întâmplat așa ceva, din moment ce fiecare primărie din județ a primit un număr par de pachete. S-a constatat că, de fapt, cei din minister au greșit din nou. Din moment ce toate primăriile au primit, fiecare, câte un număr par de pachete, per total, cele 86 de primării nu puteau primi un număr impar de pachete. Situația s-a lămurit după ce Prefectura a calculat din nou numărul de pachete alocat de Guvern, pe fiecare primărie. În total au reieșit 254.530 de jumătăți de pachete. Până în prezent, pachetele au ajuns la primăriile din Vaslui, Lipovăț, Bogdana, Tanacu, Băcani, Epureni, Huși și Zorleni, iar cea mai mare temere a Prefecturii este că în județ nu se va reuși împărțirea tuturor pachetelor cu alimente înainte de Craciun. Autoritățile se tem că vor apărea discuții. Potrivit legii, beneficiarii de pachete care au fost sau vor fi înșelați de salariații primăriilor nu se pot plânge decât ministerului, astfel că sunt foarte mici șanse să aibă câștig de cauză în timp util. (Bogdan RUSU)

Din cauza unor incapabili care lucrează la nivel ministerial, Instituția Prefectului Județului Vaslui a prezentat o serie de informații false. Este vorba despre numărul de pachete cu alimente ce se vor repartiza județului prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate. Prefectura Vaslui a transmis că în județ se vor primi 254.529 de pachete cu alimente pentru tot atâția beneficiari. Aproape de momentul în care au început să sosească pachetele în județ, incapabilii din minister au informat oficial Prefectura Vaslui că cele 254.529 de pachete sunt de fapt jumătăți de pachet. Adică, s-a precizat că în Vaslui vor ajunge mai puține pachete.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: