Home / Justitie / Pietoni accidentați de șoferi neatenți

Pietoni accidentați de șoferi neatenți

Sâmbătă dupamiază, pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Huși a avit loc un accident de circulație. Polițiștii Biroului Rutier Huși au efectuat cercetarea la fața locului și au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Gabriel P., în vârstă de 19 ani, din municipiul Huși, conducea un autovehicul pe strada Ana Ipătescu, iar la un moment dat a lovit două persoane, aflate pe sensul său de mers, precum și roaba împinsă de una dintre persoane. Conducătorul auto a frânat însă nu a reușit să evite impactul. Victimele au fost transportate la Spitalul municipal Huși unde au fost diagnosticate, Gabriela L., de 51 ani cu „politraumatism și fractură tibie”, iar Adrian L., de 26 ani cu „politraumatism”.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot sâmbătă, spre seară, pe strada Traian, din municipiul Vaslui s-a produs un alt accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

Din primele cercetări efectuate la fața locului de polițiștii Biroului Rutier Vaslui a rezultat că Ioan C., în vârstă de 26 ani, domiciliat în comuna Deleni a condus un autoturism pe strada Traian, iar la o trecere pentru pietoni a accidentat o femeie, în vârstă de 56 ani, din municipiul Vaslui, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde a fost diagnosticată cu „fractură gambă”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului. (R.N.)

Sâmbătă dupamiază, pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Huși a avit loc un accident de circulație. Polițiștii Biroului Rutier Huși au efectuat cercetarea la fața locului și au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul. Gabriel P., în vârstă de 19 ani, din municipiul Huși, conducea un autovehicul pe strada Ana Ipătescu, iar la un moment dat a lovit două persoane, aflate pe sensul său de mers, precum și roaba împinsă de una dintre persoane. Conducătorul auto a frânat însă nu a reușit să evite impactul. Victimele au fost transportate la Spitalul municipal Huși unde au fost diagnosticate, Gabriela L.,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ...

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: