Home / Social / Programul de sărbători al CARP Bârlad

Programul de sărbători al CARP Bârlad

În acest sfârșit de an, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad a modificat programul cu publicul în preajma sărbătorilor de iarnă. De pe 11 până pe 23 decembrie, programul cu publicul va fi prelungit cu două ore, de la 7.30 la 18.

Am considerat că este bine să prelungim programul cu publicul întrucât în această lună pensiile s-au distribuit mai devreme și nu am dorit să apară aglomerație la ghișee”, a declarat Nicolae Mihai, președintele CARP Bârlad.

Pe 24 decembrie, în Ajun de Crăciun, ghișeele CARP vor fi deschise între orele 7.30 – 14. În perioada 25 – 28 decembrie, va fi închis, programul cu publicul urmând a fi reluat pe 29 și 30 decembrie, cu program normal (7.30 -16.30).

Pe 31 decembrie va fi program scurt, între 7.30 și 12, iar de pe 1 ianuarie până pe 4 ianuarie, sediul va fi închis. Programul va reveni la normal de luni, 5 ianuarie 2015. Singurul care va funcționa după programul normal va fi Serviciul de pompe funebre al unității, care va fi la dispoziția celor care vor avea nevoie, pe toată perioada sărbătorilor. (M.N.)

În acest sfârșit de an, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad a modificat programul cu publicul în preajma sărbătorilor de iarnă. De pe 11 până pe 23 decembrie, programul cu publicul va fi prelungit cu două ore, de la 7.30 la 18. „Am considerat că este bine să prelungim programul cu publicul întrucât în această lună pensiile s-au distribuit mai devreme și nu am dorit să apară aglomerație la ghișee”, a declarat Nicolae Mihai, președintele CARP Bârlad. Pe 24 decembrie, în Ajun de Crăciun, ghișeele CARP vor fi deschise între orele 7.30 – 14. În perioada 25 -…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

Episcopul Ignatie al Hușilor. Molima hristofobiei în vreme de pandemie – a fost descoperit „vaccinul” împotriva coronavirusului –

În plină pandemie, scotocind grijuliu în garderoba ideologică, prin ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: