Google+
Home » Social » Copilul meu – Edi este un băiețel harnic

Copilul meu – Edi este un băiețel harnic

Eduard Ionuț are cinci anișori și este mezinul familiei Vasile. Micuțul este foarte isteț, știe deja să scrie alfabetul și învață ușor poezii. Edi, așa cum îl alintă cei dragi, este însă puțin cam timid. Îi place să facă multe lucruri, însă fără ca nimeni să-l vadă. De exemplu, știe să cânte foarte frumos, dar o face doar când este singur. Nici măcar părinții nu trebuie să-l vadă în astfel de momente.

Ca oricărui copil, lui Edi îi place să se uite la desene animate, să se joace la calculator și să-și petreacă timpul cu sora lui, Andreea, cu care se înțelege foarte bine. Părinții sunt foarte mulțumiți de micuț, mai ales că este harnic și le oferă tot timpul câte o mână de ajutor – mamei la bucătărie, tatălui în gospodărie. Pentru că e și puțin cam năzdrăvan, Edi și-a rupt o mânuță după o căzătură recentă prin casă, însă nici măcar asta nu l-a împiedicat să-și ajute mama la bucătărie, la pregătit preparate pentru perioada sărbătorilor. (R.N.)

Eduard Ionuț are cinci anișori și este mezinul familiei Vasile. Micuțul este foarte isteț, știe deja să scrie alfabetul și învață ușor poezii. Edi, așa cum îl alintă cei dragi, este însă puțin cam timid. Îi place să facă multe lucruri, însă fără ca nimeni să-l vadă. De exemplu, știe să cânte foarte frumos, dar o face doar când este singur. Nici măcar părinții nu trebuie să-l vadă în astfel de momente. Ca oricărui copil, lui Edi îi place să se uite la desene animate, să se joace la calculator și să-și petreacă timpul cu sora lui, Andreea, cu care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: