Google+
Home » Administratie » Preotul Cristian Pomohaci, la Târgul de Crăciun de la Bârlad

Preotul Cristian Pomohaci, la Târgul de Crăciun de la Bârlad

Diseară, după orele 19.30, bârlădenii vor avea parte de o surpriză muzicală de mare atracție: preotul Cristian Pomohaci va cânta pe scena Târgului de Crăciun din Bârlad (desfășurat în Piața civică, pe platoul din spatele Bisericii Domneasca). Cunoscutul preot îi va colinda pe localnici și le va cânta cântece închinate Nașterii Mântuitorului. Momentul artistic va fi oferit în colaborare cu formația „Răzeșii de la Pogonești”.

„Am profitat de faptul că părintele Pomohaci se află în Bârlad pentru un alt spectacol și l-am rugat să ne onoreze Târgul de Crăciun”, ne-a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad. (M.N.)

Comments

comments

Diseară, după orele 19.30, bârlădenii vor avea parte de o surpriză muzicală de mare atracție: preotul Cristian Pomohaci va cânta pe scena Târgului de Crăciun din Bârlad (desfășurat în Piața civică, pe platoul din spatele Bisericii Domneasca). Cunoscutul preot îi va colinda pe localnici și le va cânta cântece închinate Nașterii Mântuitorului. Momentul artistic va fi oferit în colaborare cu formația „Răzeșii de la Pogonești”. „Am profitat de faptul că părintele Pomohaci se află în Bârlad pentru un alt spectacol și l-am rugat să ne onoreze Târgul de Crăciun”, ne-a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad. (M.N.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: