Home / Justitie / Vânătorul de la Trestiana, cercetat în libertate pentru ucidere din culpă

Vânătorul de la Trestiana, cercetat în libertate pentru ucidere din culpă

Bărbatul care, sâmbătă, a împușcat mortal un gonaș în timpul unei partide de vânătoare la Trestiana, va fi cercetat în libertate pentru ucidere din culpă. În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că omul nu a avut intenția de a-l împușca pe gonaci, întâmplarea fiind un accident.

Roxana NĂSTASĂ

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiști și procurori, vânătorul se afla, împreună cu alți patru colegi, la o partidă de vânătoare organizată pe fondul de la Trestiana când, la un moment dat, a tras cu pușca cu glonț două focuri spre un mistreț care îi apăruse în cătarea armei. La câteva minute, a tras din nou alte două focuri de armă spre un alt porc, aflat la o distanță de aproximativ 30 de metri, doborându-l la pământ. În acel moment, s-a auzit și un strigăt de ajutor venit din aceeași zonă unde se afla mistrețul împușcat. Vânătorul a fugit repede spre acel loc, fiind găsit rănit de un glonț în abdomen, la aproximativ 50 de metri de locul de unde a tras, un gonaș în vârstă de 39 de ani. Cel care a tras cu arma a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat o ambulanță, echipajul medical deplasat la intervenție constatând decesul bărbatului împușcat.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că în acest caz a fost vorba despre un accident, fără a exista intenție din partea vânătorului. Vânătorul nu a avut vizibilitate când a tras cu arma din cauza desișului. În consecință, pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, ancheta fiind continuată de polițiști”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Polițiștii vasluieni au ridicat armele tuturor celor cinci vânători care au participat, sâmbătă, la partida organizată pe fondul de la Trestiana în vederea efectuării expertizei balistice necesară pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

Bărbatul care, sâmbătă, a împușcat mortal un gonaș în timpul unei partide de vânătoare la Trestiana, va fi cercetat în libertate pentru ucidere din culpă. În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că omul nu a avut intenția de a-l împușca pe gonaci, întâmplarea fiind un accident. Roxana NĂSTASĂ Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiști și procurori, vânătorul se afla, împreună cu alți patru colegi, la o partidă de vânătoare organizată pe fondul de la Trestiana când, la un moment dat, a tras cu pușca cu glonț două focuri spre un mistreț care îi apăruse în cătarea armei. La câteva minute, a…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. da..vrajeala de buftea……………..! la impuscat!!! clar! ce sa mai…………vb

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: