Google+
Home » Social » Copilul meu – Iasmina este o fetiță isteață

Copilul meu – Iasmina este o fetiță isteață

Iasmina Doiu are cinci anișori și are un zâmbet și este de o istețime care cucerește pe oricine. Este o fetiță silitoare, harnică și tare isteață, după cum spun cei din jurul său. Învață bine la grădiniță și face tot ce-i spune doamna educatoare, iar acasă își ascultă tot timpul părinții.

Iasmina mai are patru surori și un frate, cu care se înțelege foarte bine, deși, spune ea, nu prea se joacă împreună așa mult. Acasă, micuța se joacă mai mult cu păpușa pe care o are și pe care o îngrijește tot timpul. O piaptănă, o îmbracă și chiar o pupă, spune ea. Pe lângă îndrăgita păpușă, Iasmina mai are un câine căruia îi spune Mustăciosul și o mașinuță. Acestea sunt lucrurile cu care ea își petrece timpul de joacă de acasă. Când se poate, micuța se joacă și pe afară. Abia așteaptă să ningă din nou să se dea cu sania și să facă oameni de zăpadă.

Când va fi mare, Iasmina vrea să fie doctoriță pentru că îi place să ajute oamenii. De la Moș Crăciun, fetița așteaptă încă o păpușică, pentru că a fost cuminte anul acesta, a învățat, a mers la grădiniță și și-a ascultat părinții. Sperăm că Moșul îi va face pe plac. (R.N.)

Comments

comments

Iasmina Doiu are cinci anișori și are un zâmbet și este de o istețime care cucerește pe oricine. Este o fetiță silitoare, harnică și tare isteață, după cum spun cei din jurul său. Învață bine la grădiniță și face tot ce-i spune doamna educatoare, iar acasă își ascultă tot timpul părinții. Iasmina mai are patru surori și un frate, cu care se înțelege foarte bine, deși, spune ea, nu prea se joacă împreună așa mult. Acasă, micuța se joacă mai mult cu păpușa pe care o are și pe care o îngrijește tot timpul. O piaptănă, o îmbracă și chiar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: