Home / Justitie / Violatorii din Văleni vor în libertate

Violatorii din Văleni vor în libertate

Cele șapte brute cu chip de om care au sechestrat și violat o adolescentă de 18 ani din Munteni de Sus, au cerut ieri, pentru a doua oară, eliberarea condiționată. Numai că și de data aceasta magistrații Tribunalului Vaslui au considerat că locul lor este după gratii. Fata a fost luată de doi dintre ei dintr-o stație de autobuz din municipiul Vaslui, dusă cu forța pe un câmp și supusă la perversiuni timp de aproximativ trei ore.

Alexandru CROITORU

Cei șapte tineri care au supus la chinuri greu de imaginat o adolescentă de 18 ani au cerut din nou eliberarea sub control judiciar. La termenul de ieri, magistrații le-au refuzat solicitările, iar cei șapte violatori au răms, în continuare, în spatele gratiilor.

Adolescenta în vârstă de 18 ani se întoarcea în seara zilei de 10 noiembrie, de la școală. Într-o stație de autobuz, fata a fost acostată de către Silviu Burada, de 20 de ani și de amicul lui, Paul Burlacu, de 27 de ani. Cei doi erau cu autoturismul unuia dintre ei și i-au propus fetei să o conducă acasă. Tânăra a acceptat, mai ales că îl cunoștea bine pe Burada. Din păcate, decizia fetei avea să fie una neinspirată. Burada a condus mașina pe un câmp din apropierea localității Văleni. Ajuns aici, a forțat-o pe adolescentă să întrețină relații sexuale atât cu el, cât și cu amicul său. Ca și cum nu a fost de ajuns, a mai chemat încă patru amici: pe Silviu Avădănei, de 21 de ani, Petrică Bolboceanu, de 22 de ani, Ionuț Boicu, de 20 de ani și pe Alin Rotaru, de 18 ani. Plângând, fata le-a solicitat în mai multe rânduri să fie lăsată să plece acasă, dar trei dintre tineri au violat-o rând pe rând, apoi indivizii și-au cărat victima pe un alt câmp, din apropierea localității Moara Domnească. Ajunși aici, tinerii și-au mai chemat încă un amic, pe Ionuț Surleac, de 19 ani. În această nouă locație, fata a fost siluită și de ceilalți patru tineri.

În timpul audierilor, au ieșit la iveală detalii cutremurătoare. În timp ce era siluită fata a leșinat de câteva ori, dar acest lucru nu i-a înduplecat pe călăii săi. Au luat o sticlă cu țuică pe care o aveau în mașină și au stropit fata să-și revină. După un calvar ce a durat aproximativ trei ore, fata a fost condusă acasă și sfătuită să nu povestească nimănui din cele întâmplate.

Ajunsă acasă, fata a povestit părinților cele întâmplate, iar aceștia au sunat la poliție și ambulanță. A fost dusă apoi la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru îngrijiri medicale. Ea prezenta echimoze multiple plus că trauma pe care a suferit-o va putea fi depășită cu greu, necesitând consiliere psihologică șI ajutor de specialitate, fiind inclusă într-unprogram special de consiliere.

Șase dintre violatori au fost prinși imediat după comiterea faptei. Cel de-al șaptelea violator, Petrică Bolboceanu, părăsise, între timp, localitatea de domiciliu. Violatorii arestați au fost apoi aduși în fața instanței care a emis pe numele lor mandate de arestare pentru 30 de zile, acuzții de viol și lipsire de libertate. La scurt timp și fugarul Bolboceanu a fost ridicat de polițiști din Gara Vaslui și a primit și el mandat de arestare.

Pentru faptele lor, cei șapte tineri riscă ani grei de închisoare. Pentru viol, pedeapsa poate fi între 5 și 12 ani de închisoare, iar pentru privare de libertate, Codul Penal prevede închisoare între 1 și 7 ani.

Cu toate că ceea ce au făcut cei șapte tineri sunt fapte greu de exprimat în cuvinte, la scurt timp după ce ordaslele lor au ajuns după gratii, părinții acestora au încercat să negocize prețul libertății. Dar, familia fetei a refuzat banii oferiți.

Cele șapte brute cu chip de om care au sechestrat și violat o adolescentă de 18 ani din Munteni de Sus, au cerut ieri, pentru a doua oară, eliberarea condiționată. Numai că și de data aceasta magistrații Tribunalului Vaslui au considerat că locul lor este după gratii. Fata a fost luată de doi dintre ei dintr-o stație de autobuz din municipiul Vaslui, dusă cu forța pe un câmp și supusă la perversiuni timp de aproximativ trei ore. Alexandru CROITORU Cei șapte tineri care au supus la chinuri greu de imaginat o adolescentă de 18 ani au cerut din nou eliberarea…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este ...

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: