Google+
Home » Administratie » Baia comunală și Cinema Victoria, concesionate prin licitație

Baia comunală și Cinema Victoria, concesionate prin licitație

Centrul de revitalizare corporală și loisir, amenajat în clădirea care găzduia cândva Baia comunală a Bârladului, și Centrul multimedia, din fostul Cinematograf „Victoria”, vor fi concesionate pentru o perioadă de 49 de ani.

În ședința Consiliului Local Bârlad, de luni, 22 decembrie, consilierii vor decide asupra condițiilor de atribuire prin licitație a celor două imobile și vor stabili detaliile din caietele de sarcini.

centru_revitalizare_baia_comunalaConform proiectului de hotărâre, clădirea fostului cinematograf este compusă dintr-un centru multimedia, care este, de fapto, o sală de cinema pentru proiecții 2D și 3D, situată la parter (circa 270 mp), o sală de conferințe (121 mp) și un spațiu expozițional (51 mp), ambele situate la etaj.

În cazul în care consilierii locali vor fi de acord, redevența minimă plătită de investitor (sau investitori) este și prețul de pornire a licitației: 11,566 lei pe lună pentru centrul multimedia; 5.195 lei pe lună pentru sala de conferințe; 2,181 lei pe lună pentru spațiul expozițional. La toate aceste sume se adaugă TVA.

În cazul în care un investitor va dori să concesioneze întreaga clădire, va plăti o redevență de 18,942 lei pe lună (plus TVA). Aceste taxe vor fi indexate anual cu rata indicelui de inflație, în cazul în care acesta este mai mare de 5. Concesionarul este obligat să desfășoare aici doar activitățile pentru care este destinat spațiul.

Clădirea în care va funcționa Centrul de revitalizare corporală și loisir are o suprafață utilă totală de peste 1.000 mp. Este compusă din subsol, parter și două etaje care vor găzdui: cabinete medicale, piscine, camere de masaj, de duș, saune umede și uscate, săli de fitness, de aerobic, de recuperare etc.

Prețul de pornire al licitației, care reprezintă și redevența minimă care va ajunge la bugetul local, este de aproape 15.000 de lei pe lună (adică mai bine de 178.000 de lei pe an), plus TVA. (Simona MIHĂILĂ)

Comments

comments

Centrul de revitalizare corporală și loisir, amenajat în clădirea care găzduia cândva Baia comunală a Bârladului, și Centrul multimedia, din fostul Cinematograf „Victoria”, vor fi concesionate pentru o perioadă de 49 de ani. În ședința Consiliului Local Bârlad, de luni, 22 decembrie, consilierii vor decide asupra condițiilor de atribuire prin licitație a celor două imobile și vor stabili detaliile din caietele de sarcini. Conform proiectului de hotărâre, clădirea fostului cinematograf este compusă dintr-un centru multimedia, care este, de fapto, o sală de cinema pentru proiecții 2D și 3D, situată la parter (circa 270 mp), o sală de conferințe (121 mp)…

Review Overview

User Rating: 2.4 ( 2 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. 227.000 lei pe an pentru cinema Victoria! Cine obtine pe langa profit net si banii astia sa-i plateasca primariei? Astia de la Primarie oare-s prosti?

%d blogeri au apreciat: