Home / Social / Incendiu la o magazie

Incendiu la o magazie

Alaltăieri, la ora 17.30, pompierii vasluieni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă dintr-o gospodărie din suburbia Moara Grecilor, a municipiului Vaslui. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la magazia construită pe schelet din lemn, cu învelitoare din azbociment și pereți din carton bituminat. Flăcările au afectat magazia de 25 metri pătrați, materialele depozitate în interiorul magaziei și un gard din scândură pe o lungime de circa cinci metri. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit la instalația electrică aferentă magaziei.

Intervenția pompierilor, care a durat 40 de minute, a făcut incendiul să nu se extindă și la celelalte anexe din gospodărie.

Pentru ca aceste situații să fie evitate, pompierii recomandă cetățenilor să nu utilizeze aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecție cu defecțiuni sau cu improvizații, să nu folosească siguranțele fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liță a fuzibilului calibrat și să nu suprasolicite instalația electrică folosind mai multe aparate simultan. (R.N.)

Alaltăieri, la ora 17.30, pompierii vasluieni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă dintr-o gospodărie din suburbia Moara Grecilor, a municipiului Vaslui. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la magazia construită pe schelet din lemn, cu învelitoare din azbociment și pereți din carton bituminat. Flăcările au afectat magazia de 25 metri pătrați, materialele depozitate în interiorul magaziei și un gard din scândură pe o lungime de circa cinci metri. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit la instalația electrică aferentă magaziei. Intervenția pompierilor, care a durat 40 de minute,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: