Google+
Home » Social » Meniuri tradiționale de sărbători în centrele DGASPC

Meniuri tradiționale de sărbători în centrele DGASPC

Și anul acesta Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copiului (DGASPC) Vaslui s-a preocupat de asigurarea unui meniu special de sărbători pentru beneficiarii centrelor aflate în subordinea instituției. Astfel, atât copiii, cât și persoanele adulte care se vor afla de Crăciun și Anul nou în centrele subordonate DGASPC Vaslui vor avea parte de preparate tradiționale, specifice sărbătorilor pentru a se simți ca acasă și a petrece zilele de sărbătoare într-un mod cât mai plăcut.

„Meniurile depind de la centru la centru, de acest lucru ocupându-se coordonatorii împreună cu beneficiarii, care spun ce și-ar dori pe masa de sărbători. În principiu, vor fi sarmale, tochitură, cozonac și alte preparate tradiționale” a spus Irina Cîmpenau, purtător de cuvânt al DGASPC Vaslui.

În județul Vaslui, sunt 21 de centre de copii și 10 centre de adulți. Pentru fiecare copil cu vârsta cuprinsă între 0 și 4 ani, DGASPC cheltuie zilnic pentru masă 12 lei, iar pentru restul copiilor și pentru adulți, câte 16,6 lei pe zi pentru fiecare în parte. În această perioadă însă, instuituția a mai primit pentru toate centrele 21.000 de lei, tocmai pentru ca meniul să nu fie unul obișnuit, ca în celelalte zile, ci să fie în spiritul sărbătorilor și să se simtă o atmoseră cât mai apropiată de cea familială. (Roxana NĂSTASĂ)

Și anul acesta Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copiului (DGASPC) Vaslui s-a preocupat de asigurarea unui meniu special de sărbători pentru beneficiarii centrelor aflate în subordinea instituției. Astfel, atât copiii, cât și persoanele adulte care se vor afla de Crăciun și Anul nou în centrele subordonate DGASPC Vaslui vor avea parte de preparate tradiționale, specifice sărbătorilor pentru a se simți ca acasă și a petrece zilele de sărbătoare într-un mod cât mai plăcut. „Meniurile depind de la centru la centru, de acest lucru ocupându-se coordonatorii împreună cu beneficiarii, care spun ce și-ar dori pe masa de sărbători. În…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: