Google+
Home » Justitie » Percheziții la traficanții de țigări

Percheziții la traficanții de țigări

Polițiștii de frontieră au efectuat, ieri, 23 de percheziții domiciliare pe raza județelor Vaslui și Iași, în cadrul unor acțiuni complexe pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în traficul ilegal cu produse accizabile. În urma perchezițiillor, au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 6.500 de pachete de țigări, patru autovehicule, importante sume de bani, în lei și valută, două pistoale cu capse și peste 20.500 de materiale pirotehnice.

Roxana NĂSTASĂ

Ieri, polițiștii de frontieră din județele Vaslui și Iași – ITP Iași, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, împreună cu efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, au desfășurat o acțiune complexă în vederea destructurării unui grup infracțional organizat, specializat în traficul ilegal cu produse accizabile.

Astfel, pe raza județelor Vaslui și Iași, polițiștii de frontieră au efectuat 23 de percheziții domiciliare, existând suspiciunea că în respectivele locații sunt deținute țigări de contrabandă și alte bunuri accizabile.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 128.180 de țigarete de diferite mărci provenite din contrabandă, în valoare de peste 64.000 lei, patru autovehicule, importante sume de bani, în lei și valută, două pistoale cu capse și peste 20.500 de materiale pirotehnice.

În cauză sunt cercetate mai multe persoane, cetățeni români, urmând a fi puse în aplicare 28 de mandate de aducere la audieri.

Cercetările în cauză continuă sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Polițiștii de frontieră au efectuat, ieri, 23 de percheziții domiciliare pe raza județelor Vaslui și Iași, în cadrul unor acțiuni complexe pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în traficul ilegal cu produse accizabile. În urma perchezițiillor, au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 6.500 de pachete de țigări, patru autovehicule, importante sume de bani, în lei și valută, două pistoale cu capse și peste 20.500 de materiale pirotehnice. Roxana NĂSTASĂ Ieri, polițiștii de frontieră din județele Vaslui și Iași – ITP Iași, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, împreună cu efective de jandarmi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: