Home / Administratie / Taxele și impozitele la Bârlad nu vor fi majorate

Taxele și impozitele la Bârlad nu vor fi majorate

Veste bună pentru populația municipiului Bârlad: taxele și impozitele locale din 2015 vor fi identice cu cele din anul care tocmai se încheie. Nu mai este nevoie decât de aprobarea Consiliului Local pentru ca această propunere, făcută de primarul Constantin Constantinescu, să fie pusă în practică. Luni, 22 decembrie, consilierii vor supune la vot proiectul de hotărâre.

Ca și în anii precedenți, bârlădenii care își vor achita integral taxele și impozitele datorate la bugetul local pentru clădiri, terenuri și mijloacele de transport până la 31 martie 2015 vor beneficia de o reducere de 10% din valoarea dărilor. (S.M.)

Veste bună pentru populația municipiului Bârlad: taxele și impozitele locale din 2015 vor fi identice cu cele din anul care tocmai se încheie. Nu mai este nevoie decât de aprobarea Consiliului Local pentru ca această propunere, făcută de primarul Constantin Constantinescu, să fie pusă în practică. Luni, 22 decembrie, consilierii vor supune la vot proiectul de hotărâre. Ca și în anii precedenți, bârlădenii care își vor achita integral taxele și impozitele datorate la bugetul local pentru clădiri, terenuri și mijloacele de transport până la 31 martie 2015 vor beneficia de o reducere de 10% din valoarea dărilor. (S.M.)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Municipiul Vaslui este în sărbătoare. Trei zile de concerte, distracție și voie bună

de Dănuț CIOBANU Municipalitatea a ...

Trei tineri liceeni au condus, pentru o zi, Primăria Vaslui

de Dănuț CIOBANU Vineri, 16 ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

%d blogeri au apreciat: