Home / Social / Vasluiul sub lupă – Moș Crăciun sau altă lighioană?

Vasluiul sub lupă – Moș Crăciun sau altă lighioană?

În edițiile trecute, am prezentat, tot la această rubrică, instantanee cu municipiul reședință gătit de sărbătoare. În general, osteneala autorităților a fost apreciată, dar tot s-au găsit unii mai cârcotași care să spună ba că ornamentele luminoase sunt prea kitchoase, ba că sunt prea puține, ba că în alt oraș e mai frumos.

După brad și luminițe, a venit și rândul Moșului să intre în gura bârfitorilor. Unii spun că seamănă leit cu descrierile fraților Grimm despre un mutant care bântuia copiii. E posibil, că micuții îl cam ocolesc. Poate forma disproporționată e de vină, că nu prea seamănă cu ce au văzut ei la televizor. Și doar specialiștii urlă de ani de zile că media afectează buna dezvoltare a copiilor noștri! Cu renii, însă, nimeni n-are nimic… (C.T.)

În edițiile trecute, am prezentat, tot la această rubrică, instantanee cu municipiul reședință gătit de sărbătoare. În general, osteneala autorităților a fost apreciată, dar tot s-au găsit unii mai cârcotași care să spună ba că ornamentele luminoase sunt prea kitchoase, ba că sunt prea puține, ba că în alt oraș e mai frumos. După brad și luminițe, a venit și rândul Moșului să intre în gura bârfitorilor. Unii spun că seamănă leit cu descrierile fraților Grimm despre un mutant care bântuia copiii. E posibil, că micuții îl cam ocolesc. Poate forma disproporționată e de vină, că nu prea seamănă cu…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un bărbat a murit în apropiere de Mănăstirea Bujoreni după ce a fost înțepat de viespi

Un bărbat de 41 de ...

Două persoane care erau date dispărute au fost găsite de polițiștii vasluieni

Doi bărbați în vârstă de ...

Tânără de 15 ani din Zăpodeni dispărută de la domiciliu

Pe 7 octombrie, Valentina – ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: