Google+
Home » Social » Vasluiul sub lupă – Moș Crăciun sau altă lighioană?

Vasluiul sub lupă – Moș Crăciun sau altă lighioană?

În edițiile trecute, am prezentat, tot la această rubrică, instantanee cu municipiul reședință gătit de sărbătoare. În general, osteneala autorităților a fost apreciată, dar tot s-au găsit unii mai cârcotași care să spună ba că ornamentele luminoase sunt prea kitchoase, ba că sunt prea puține, ba că în alt oraș e mai frumos.

După brad și luminițe, a venit și rândul Moșului să intre în gura bârfitorilor. Unii spun că seamănă leit cu descrierile fraților Grimm despre un mutant care bântuia copiii. E posibil, că micuții îl cam ocolesc. Poate forma disproporționată e de vină, că nu prea seamănă cu ce au văzut ei la televizor. Și doar specialiștii urlă de ani de zile că media afectează buna dezvoltare a copiilor noștri! Cu renii, însă, nimeni n-are nimic… (C.T.)

În edițiile trecute, am prezentat, tot la această rubrică, instantanee cu municipiul reședință gătit de sărbătoare. În general, osteneala autorităților a fost apreciată, dar tot s-au găsit unii mai cârcotași care să spună ba că ornamentele luminoase sunt prea kitchoase, ba că sunt prea puține, ba că în alt oraș e mai frumos. După brad și luminițe, a venit și rândul Moșului să intre în gura bârfitorilor. Unii spun că seamănă leit cu descrierile fraților Grimm despre un mutant care bântuia copiii. E posibil, că micuții îl cam ocolesc. Poate forma disproporționată e de vină, că nu prea seamănă cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: