Home / Social / Au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Doi adolescenți, unul în vârstă de 16 ani, celălalt de 20, împreună cu tatăl lor, în vârstă de 48 de ani, din comuna vasluiană Solești, au murit, astă noapte, în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon. Incidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la un televizor din locuința familiei.

„Am fost solicitați să intervenim în comuna Solești, localitatea Boușori, unde s-a deplasat de urgență gruparea operativă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, condusă de inspectorul-șef al unității. Intervenția nu a fost necesară, deoarece nu a fost flacără deschisă, ci doar degajare de fum”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, Petru Iftene.

Două dintre victime, tatăl și copilul în vârstă de 16 ani, au fost găsite decedate pe pat, iar tânărul de 20 de ani a fost găsit căzut în mijlocul camerei și cu arsuri la mâini, semn că ar fi încercat să scoată din priză ștecherul televizorului.
Anunțul la numărul de urgență 112 a fost făcut de un prieten al unuia dintre copii, care abia întors din Germania a vrut să-i facă o vizită acestuia. El l-a observat pe tânărul prăbușit pe jos și a alertat autoritățile. În acest caz au fost demarate cercetări de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, care urmează să stabilească cu exactitate cauzele în care s-a produs tragicul incident. (R.N.)

Doi adolescenți, unul în vârstă de 16 ani, celălalt de 20, împreună cu tatăl lor, în vârstă de 48 de ani, din comuna vasluiană Solești, au murit, astă noapte, în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon. Incidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la un televizor din locuința familiei. „Am fost solicitați să intervenim în comuna Solești, localitatea Boușori, unde s-a deplasat de urgență gruparea operativă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, condusă de inspectorul-șef al unității. Intervenția nu a fost necesară, deoarece nu a fost flacără deschisă, ci doar degajare de fum”, a declarat…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Propunere pentru înființarea unui nou traseu de transport public în Bârlad

Este nevoie urgentă să se ...

Peste 27.000 de pensionari vasluieni primesc de la stat bani pentru completarea pensiilor

27.773 de pensionari vasluieni încasează ...

Șoferii au luat cu asalt vulcanizările pentru a-și schimba anvelopele odată cu răcirea vremii

Sute de șoferi din Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: