Home / Social / Autoturism în flăcări, mama și copilul răniți

Autoturism în flăcări, mama și copilul răniți

O familie din Bîrlad a fost la un pas de a încheia socotelile cu această lume după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat și a luat foc.

 Accidentul s-a petrecut astăzi (18 decembrie 2014), în jurul orei 13, pe Drumul National (DN) 11 A, pe raza comunei Ivești, la aproximativ doi kilometri distanță de Bîrlad. Bîrlădeanul Petru Manea, în varstă de 52 de ani, se afla la volanul unui autoturism și se îndrepta din direcția Ivești către Bîrlad. În mașină, alături de el se mai afla soția sa (41 de ani), fiul lor de numai opt ani și o prietenă de familie în vîrstă de 60 de ani.

Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene, accidentul s-a petrecut din cauză că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Așa se face că într-o curbă la dreapta, Manea a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, mai ales că și carosabilul era umed. Mașina a ieșit în decor, s-a lovit de un pom situat pe marginea șoselei, după care s-a răsturnat cu roțile în sus. Mai mult, în urma impactului violent, autoturismul a luat foc în zona motorului. Norocul ocupanților mașinii a fost că alți oameni care treceau prin zonă și au asistat îngroziți la accident, au sărit imediat în ajutorul lor. Au reușit să-i scoată pe toți patru din mașină, înainte ca situația să se agraveze și mai mult. În scurt timp la fața locului au ajuns și trei ambulanțe și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Militari Bîrlad. Din fericire, nici una dintre persoanele aflate în respectivul automobil nu au suferit leziuni foarte grave. Pe lîngă sperietura zdravănă, cei trei adulți s-au ales cu policontuzii, iar în privința minorului, acesta a fost diagnosticat cu fractură la un picior. Conducatorul auto a fost testat alcoolscopic, însă rezultatul a fost negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (S.M.)

O familie din Bîrlad a fost la un pas de a încheia socotelile cu această lume după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat și a luat foc.  Accidentul s-a petrecut astăzi (18 decembrie 2014), în jurul orei 13, pe Drumul National (DN) 11 A, pe raza comunei Ivești, la aproximativ doi kilometri distanță de Bîrlad. Bîrlădeanul Petru Manea, în varstă de 52 de ani, se afla la volanul unui autoturism și se îndrepta din direcția Ivești către Bîrlad. În mașină, alături de el se mai afla soția sa (41 de ani), fiul lor de numai opt ani și…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Municipiul Vaslui, gazda unui nou festival, cel al ”Zilelor teatrului tânăr”

Municipiul Vaslui va fi, la ...

Locuitorii câtorva cartiere din Bârlad rămân fără apă potabilă la robinete

Astăzi, locuitorii din Cartier Deal ...

Viticultorii vasluieni au o recoltă de 10 tone de struguri de vin la hectar

Viticultorii din județul Vaslui au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: