Google+
Home » Justitie » Condamnat la 12 ani și patru luni de închisoare pentru că și-a violat fiica vitregă

Condamnat la 12 ani și patru luni de închisoare pentru că și-a violat fiica vitregă

Un bărbat, în vîrstă de 40 de ani, din satul Focșeasca, comuna Tăcuta a fost condamnat la 12 ani și patru luni de închisoare după ce, timp de patru ani, și-a abuzat sexual în mod repetat fiica vitregă, încă de când aceasta avea vârsta de nouă ani. Cel care i-a surprins atunci a fost un frate mai mic al fetei care, ulterior, a dat totul în vileag.

 Roxana NĂSTASĂ

 Traian Săcăleanu a fost condamnat de Judecătoria Vaslui la 12 ani și patru luni de închisoare pentru relații sexuale cu un minor, după ce bărbatul a recunoscut, în urma anchetei în acest caz, că și-a abuzat sexual fiica vitregă, timp de patru ani, încă de când copila avea vârsta de nouă ani.

Totul a ieșit la iveală în vara acestui an, când cei doi au fost surprinși de către un frate mai mic de-al copilei. Bărbatul a fost arestat preventiv în luna august a acestui an, măsură menținută și în prezent. Sentința dată de Judecătoria Vaslui nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Potrivit rechizitoriului procurorilor vasluieni, fata, acum în vârstă de 13 ani, era constrânsă de tatăl vitreg să întrețină relații sexuale atunci când mama copilei lipsea pe perioade mai îndelungate de acasă. De altfel, prima dată când bărbatul și-a violat fiica, în urmă cu patru ani, mama fetei era plecată la muncă în străinătate.

Cel care a sesizat abuzurile la care era suspusă copila a fost un frate mai mic de-al acesteia, după ce i-a surprins pe cei doi în timp ce întrețineau relații sexuale. Băiatul și-a anunțat mama care, la rândul său, l-a sesizat pe asistentul social al primăriei.

În urma reclamației făcute de asistentul social, polițiștii au declanșat cercetări în acest caz, constatându-se că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 40 de ani nu a recunoscut inițial că ar fi întreținut relații sexuale cu fiica vitregă însă, odată cu derularea anchetei, inclusiv după comunicarea rezultatului examenului medico-legal, acesta și-a recunoscut faptele.

Un bărbat, în vîrstă de 40 de ani, din satul Focșeasca, comuna Tăcuta a fost condamnat la 12 ani și patru luni de închisoare după ce, timp de patru ani, și-a abuzat sexual în mod repetat fiica vitregă, încă de când aceasta avea vârsta de nouă ani. Cel care i-a surprins atunci a fost un frate mai mic al fetei care, ulterior, a dat totul în vileag.  Roxana NĂSTASĂ  Traian Săcăleanu a fost condamnat de Judecătoria Vaslui la 12 ani și patru luni de închisoare pentru relații sexuale cu un minor, după ce bărbatul a recunoscut, în urma anchetei în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: