Home / Administratie / Pe ce mare corupt din CJ Vaslui îl apără prefectul Puică?

Pe ce mare corupt din CJ Vaslui îl apără prefectul Puică?

La finalul ședinței Consiliului Județean (CJ) Vaslui de miercuri, 17 decembrie, Andrei Puică, prefectul județului Vaslui, a avut o scurtă intervenție prin care le-a cerut celor prezenți să respecte relațiile de colaborare dintre CJ și Instituția Prefectul Județului Vaslui. Printre altele, prefectul a declarat că cineva, din sală i-a cerut să săvîrșească o ilegalitate. Adică cineva din aleșii județului a intervenit la Prefectură, în ideea obținerii prin metode neortodoxe a unor foloase personale.

Reprezentantul guvernului în județ a preferat să nu nominalizeze pe nimeni. Ieri însă, ne-a declarat că în același mod în care lui i se poate întocmi un dosar penal în baza unei plîngeri, ar putea la rîndul său să depună o plîngere penală. Puică a declarat că nu are însă de gînd să se adreseze organelor de anchetă pentru a le sesiza în legătură cu solicitarea care i-a fost adresată.

Ne întrebăm dacă nesesizarea faptelor de corupție nu reprezintă o încălcare a legii penale, mai ales că cel care a fost vizat de “intervenție” a fost tocmai șeful tuturor forțelor de ordine din județul Vaslui. (Bogdan RUSU)

La finalul ședinței Consiliului Județean (CJ) Vaslui de miercuri, 17 decembrie, Andrei Puică, prefectul județului Vaslui, a avut o scurtă intervenție prin care le-a cerut celor prezenți să respecte relațiile de colaborare dintre CJ și Instituția Prefectul Județului Vaslui. Printre altele, prefectul a declarat că cineva, din sală i-a cerut să săvîrșească o ilegalitate. Adică cineva din aleșii județului a intervenit la Prefectură, în ideea obținerii prin metode neortodoxe a unor foloase personale. Reprezentantul guvernului în județ a preferat să nu nominalizeze pe nimeni. Ieri însă, ne-a declarat că în același mod în care lui i se poate întocmi un…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Coronavirusul dă peste cap Târgul de Primăvară. Mai multe activități dedicate mărțișorului au fost anulate

de Dănuț CIOBANU  Epidemia de coronavirus care se extinde ...

A ars Duster-ul Primăriei Pogana!

Surpriză incendiară, la propriu, pentru Maricel Gîfu, fostul primar ...

Noutate la DSVSA! Autorizațiile sanitare veterinare pot fi obținute acum și online

de Mihaela NICULESCU Societățile din județul Vaslui care au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: