Home / Social / „Aruncați jucăriile vechi direct în sacul lui Moș Crăciun”: Campania inițiată de Est News – un succes

„Aruncați jucăriile vechi direct în sacul lui Moș Crăciun”: Campania inițiată de Est News – un succes

Peste două sute de copii de la grădinițele din comunele Băcani și Coroiești sunt în culmea fericirii după ce Moș Crăciun le-a pus la picioare lumea minunată a jucăriilor.

Acest lucru a fost posibil datorită a zeci de bârlădeni cu inimă largă – adulți și copii, deopotrivă – care nu au conceput să se bucure de Crăciun fără a rupe din puținul lor pentru a lumina și sărbătorile copiilor de la țară.

Cu toții s-au alăturat campaniei „Aruncați jucăriile vechi direct în sacul lui Moș Crăciun”, derulată de ziarul Est News în luna decembrie. Zi de zi, redacția noastră a fost vizitată de copii, bunici, părinți, unii cu sacoșe, alții cu pachete, alții chiar și numai cu câte o jucărie. Reamintim, în acest context, gestul impresionant al unui grup de elevi de la Școala „George Tutoveanu” (Școala nr. 11) din Bârlad, care, sub imboldul câtorva cadre didactice, ne-au luat cu asalt redacția încărcați cu daruri pentru cei mai puțin norocoși.

mos_estnews_bacaniÎntr-un cuvânt, colecta de jucării inițiată de cotidianul Est News a fost un adevărat succes, grație celor care și-au rupt din timp și din buget ca să facă fericie niște suflete de copii mai puțin avuți. Chiar dacă acțiunea noastră s-a axat pe strângerea de jucării, am avut surpriza de a descoperi printre pachete, foarte multe hăinuțe (geci, căciuli, ciorapi, tricouri, rochițe, costumașe, pantaloni), dar și cărți, ghiozdane, rechizite și încălțăminte. Trebuie spus, de asemenea, că multe dintre obiecte erau noi.

În numele tuturor celor care în acest moment se bucură de ele, vă mulțumim! Atât pentru că le-ați dăruit, cât și pentru grija de care ați dat dovadă oferindu-le în perfectă stare de funcționare și curate. Absolut totul a ajuns exact acolo unde trebuie.

După ce a ridicat de la redacția Est News sacii doldora de cadouri, Moș Crăciun s-a urcat în sania lui fermecată și a poposit la grădinițele din comunele Băcani și Coroiești. Fericirea și uimirea copiilor care s-au trezit, deodată, într-o mare de jucării este greu și inutil de descris în cuvinte. E suficient poate să spunem că unii nu au văzut decât la televizor o păpușă frumoasă, o mașină cu faruri, un set de bucătărie în miniatură, un lego sau un puzzle. Alții s-au bucurat că ating pentru prima dată un ursuleț de pluș, întocmai celui pe care l-au văzut în puținele cărți cu poze de la grădiniță.

Cu siguranță, bucuria pe care ați produs-o în inima fiecărui copilaș se va întoarce către dumneavoastră, dăruindu-vă înzecit. Crăciun fericit! (Redacția Est News)

Peste două sute de copii de la grădinițele din comunele Băcani și Coroiești sunt în culmea fericirii după ce Moș Crăciun le-a pus la picioare lumea minunată a jucăriilor. Acest lucru a fost posibil datorită a zeci de bârlădeni cu inimă largă - adulți și copii, deopotrivă - care nu au conceput să se bucure de Crăciun fără a rupe din puținul lor pentru a lumina și sărbătorile copiilor de la țară. Cu toții s-au alăturat campaniei „Aruncați jucăriile vechi direct în sacul lui Moș Crăciun”, derulată de ziarul Est News în luna decembrie. Zi de zi, redacția noastră a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: