Home / Social / Copilul meu – Andrei este un copil bun

Copilul meu – Andrei este un copil bun

Andrei Axinie are cinci ani și este un băiețel inteligent, după cum însăși doamna educatoare spune. Andrei este crescut de bunici, însă asta nu l-a împiedicat să fie unul dintre cei mai buni copii de la grădiniță. Învață cu ușurință și o face de plăcere și din dorința de a fi bun.

Lui Andrei îi plac mult dulciurile, îi place să se uite la desene animate și să se joace pe afară cu copiii, dar mai ales cu fratele său, Sebastian. Când va fi mare, Andrei își dorește să devină doctor și să aibă o mașină pe care să o conducă. (R.N.)

Andrei Axinie are cinci ani și este un băiețel inteligent, după cum însăși doamna educatoare spune. Andrei este crescut de bunici, însă asta nu l-a împiedicat să fie unul dintre cei mai buni copii de la grădiniță. Învață cu ușurință și o face de plăcere și din dorința de a fi bun. Lui Andrei îi plac mult dulciurile, îi place să se uite la desene animate și să se joace pe afară cu copiii, dar mai ales cu fratele său, Sebastian. Când va fi mare, Andrei își dorește să devină doctor și să aibă o mașină pe care să o…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vasluiul va fi în următorii ani unul din județele cu cei mai puțini salariați din România

de Dănuț CIOBANU  Județul Vaslui va avea în următorii ...

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: