Home / Social / Copilul meu – Andrei este un copil bun

Copilul meu – Andrei este un copil bun

Andrei Axinie are cinci ani și este un băiețel inteligent, după cum însăși doamna educatoare spune. Andrei este crescut de bunici, însă asta nu l-a împiedicat să fie unul dintre cei mai buni copii de la grădiniță. Învață cu ușurință și o face de plăcere și din dorința de a fi bun.

Lui Andrei îi plac mult dulciurile, îi place să se uite la desene animate și să se joace pe afară cu copiii, dar mai ales cu fratele său, Sebastian. Când va fi mare, Andrei își dorește să devină doctor și să aibă o mașină pe care să o conducă. (R.N.)

Andrei Axinie are cinci ani și este un băiețel inteligent, după cum însăși doamna educatoare spune. Andrei este crescut de bunici, însă asta nu l-a împiedicat să fie unul dintre cei mai buni copii de la grădiniță. Învață cu ușurință și o face de plăcere și din dorința de a fi bun. Lui Andrei îi plac mult dulciurile, îi place să se uite la desene animate și să se joace pe afară cu copiii, dar mai ales cu fratele său, Sebastian. Când va fi mare, Andrei își dorește să devină doctor și să aibă o mașină pe care să o…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: