Home / Politic / Minciună – primul candidat la Primăria Bârlad pentru 2016

Minciună – primul candidat la Primăria Bârlad pentru 2016

Dorin Victor Minciună a fost desemnat de PMP Bârlad candidatul partidului la alegerile locale următoare.

Deși numără puțin peste 250 de membri, organizația Bârlad a Partidului Mișcarea Populară și-a descoperit candidatul perfect pentru fotoliul de primar al Bârladului: Dorin Victor Minciună, director la SC Iris SA.

Vestea a fost dată vineri seară, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la noul sediu al partidului (fostul sediu al PDL), de către conducerea organizației județene. Invitatul special al evenimentului a fost Gabriel Berca, fost ministru de Interne în guvernul Ungureanu, fost consilier prezintețial și actual vicepreședinte al PMP.

Totodată, staff-ul de la județ al PMP a anunțat că Dorin Victor Minciună a fost numit noul președinte interimar al PMP Bârlad, în locul lui Daniel Buzamăt.

Ziarul nostru a scris încă de săptămâna trecută despre tensiunile din sânul partidului, la nivel de județ, în urma cărora Buzamăt a fost îndepărtat de la șefia organizației județene. De altfel, el nu a fost prezent nici la conferința de presă de vineri pe motiv că nu a fost invitat. Fostul șef al PMP Bârlad susține că nu știe care sunt motivele pentru care Ion Vrânceanu, președintele interimar al organizației județene nu l-a mai vrut în fruntea pemepiștilor bârlădeni după expirarea mandatului de trei luni.

Dar, așa cum ne-a declarat Vrânceanu și cum, în treacăt a fost pomenit și în conferința de presă, Daniel Buzamăt nu reușise să armonizeze spiritele din interiorul partidului. (Simona MIHĂILĂ)

Dorin Victor Minciună a fost desemnat de PMP Bârlad candidatul partidului la alegerile locale următoare. Deși numără puțin peste 250 de membri, organizația Bârlad a Partidului Mișcarea Populară și-a descoperit candidatul perfect pentru fotoliul de primar al Bârladului: Dorin Victor Minciună, director la SC Iris SA. Vestea a fost dată vineri seară, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la noul sediu al partidului (fostul sediu al PDL), de către conducerea organizației județene. Invitatul special al evenimentului a fost Gabriel Berca, fost ministru de Interne în guvernul Ungureanu, fost consilier prezintețial și actual vicepreședinte al PMP. Totodată,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Situația Școlii „Victor Ion Popa” din Bârlad, motiv de campanie electorală

Consilierii locali PSD nu au participat ieri la dezbaterea ...

Cel mai dezbătut proiect al ședinței de ieri a Consiliului Local Bârlad a fost respins

Discuții interminabile, ieri, în ședința de Consiliu Local Bârlad, ...

Cel mai vechi angajat al Prefecturii Vaslui, Dumitru Ciomaga, numit subprefect al județului

Inginerul Dan Dumitru Ciomaga, cel mai vechi angajat al ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: