Home / Politic / Minciună – primul candidat la Primăria Bârlad pentru 2016

Minciună – primul candidat la Primăria Bârlad pentru 2016

Dorin Victor Minciună a fost desemnat de PMP Bârlad candidatul partidului la alegerile locale următoare.

Deși numără puțin peste 250 de membri, organizația Bârlad a Partidului Mișcarea Populară și-a descoperit candidatul perfect pentru fotoliul de primar al Bârladului: Dorin Victor Minciună, director la SC Iris SA.

Vestea a fost dată vineri seară, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la noul sediu al partidului (fostul sediu al PDL), de către conducerea organizației județene. Invitatul special al evenimentului a fost Gabriel Berca, fost ministru de Interne în guvernul Ungureanu, fost consilier prezintețial și actual vicepreședinte al PMP.

Totodată, staff-ul de la județ al PMP a anunțat că Dorin Victor Minciună a fost numit noul președinte interimar al PMP Bârlad, în locul lui Daniel Buzamăt.

Ziarul nostru a scris încă de săptămâna trecută despre tensiunile din sânul partidului, la nivel de județ, în urma cărora Buzamăt a fost îndepărtat de la șefia organizației județene. De altfel, el nu a fost prezent nici la conferința de presă de vineri pe motiv că nu a fost invitat. Fostul șef al PMP Bârlad susține că nu știe care sunt motivele pentru care Ion Vrânceanu, președintele interimar al organizației județene nu l-a mai vrut în fruntea pemepiștilor bârlădeni după expirarea mandatului de trei luni.

Dar, așa cum ne-a declarat Vrânceanu și cum, în treacăt a fost pomenit și în conferința de presă, Daniel Buzamăt nu reușise să armonizeze spiritele din interiorul partidului. (Simona MIHĂILĂ)

Dorin Victor Minciună a fost desemnat de PMP Bârlad candidatul partidului la alegerile locale următoare. Deși numără puțin peste 250 de membri, organizația Bârlad a Partidului Mișcarea Populară și-a descoperit candidatul perfect pentru fotoliul de primar al Bârladului: Dorin Victor Minciună, director la SC Iris SA. Vestea a fost dată vineri seară, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la noul sediu al partidului (fostul sediu al PDL), de către conducerea organizației județene. Invitatul special al evenimentului a fost Gabriel Berca, fost ministru de Interne în guvernul Ungureanu, fost consilier prezintețial și actual vicepreședinte al PMP. Totodată,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vasluienii mai au 7 zile la dispoziție să se înscrie pentru a vota la prezidențiale în străinătate

Cei care nu se vor ...

Mesajul exasperat al USR Bârlad în legătură cu străzile orașului: ”Primăria peticește drumurile continuu, fără nicio strategie”

Încercările disperate ale conducerii Primăriei ...

(Facsimil) PSD Bârlad a făcut anunțul oficial: șoseaua de centură a Bârladului intră în linie dreaptă

Așa cum am anunțat în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: