Home / Social / Pompierii vasluieni au împărțit daruri persoanelor de la centrul din Mălăiești

Pompierii vasluieni au împărțit daruri persoanelor de la centrul din Mălăiești

Crăciunul este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalți și, mai ales, să dăruiască clipe de bucurie celor din jur. Pompierii, cei care prin natura meseriei sunt mereu alături de semeni în momentele dificile, înțeleg importanța vieții și faptul că bucuria nu are vârstă. Astfel, așa cum ne-au obișnuit de câțiva ani de zile, ei, dăruiesc, în perioada sărbătorilor, clipe de bucurie celor aflați în nevoie.

Nici anul acesta nu au uitat de semenii lor, au pus mână de la mână și au strâns bani, cu care au cumpărat cadouri pentru persoanele cu dizabilități aflate în Centrul de asistență, îngrijire socială și neuropsihică Mălăiești. Cadourile oferite, care au adus zâmbete pe chipul celor greu încercați de soartă, au constat în articole de îmbrăcăminte, produse tradiționale și dulciuri.

“Este o tradiție pentru noi să mergem la centrul din Mălăești. De vreo patru-cinci ani, de Paști și de Crăciun știm că trebuie să adunăm bani și să facem cadouri. Anul acesta, am cumpărat articole de îmbrăcăminte, produse tradiționale și dulciuri” a spus Petru Iftene, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Vizita la centrul de la Mălăiești, este așteptată, de fiecare dată, cu bucurie și nerăbdare de cele aproximativ 64 de persoane, care trăiesc în această instituție.

Reprezentanții inspectoratului au oferit sâmbătă, cadourile de Crăciun având, ca de fiecare dată mulțumirea că, pentru câteva clipe, au putut aduce bucuria și zâmbetul pe fețele și în sufletele celor de la centru. De asemenea, pomperii vasluieni doresc ca sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului să aducă în sufletele tuturor liniște și bucurie. (Roxana NĂSTASĂ)

Crăciunul este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalți și, mai ales, să dăruiască clipe de bucurie celor din jur. Pompierii, cei care prin natura meseriei sunt mereu alături de semeni în momentele dificile, înțeleg importanța vieții și faptul că bucuria nu are vârstă. Astfel, așa cum ne-au obișnuit de câțiva ani de zile, ei, dăruiesc, în perioada sărbătorilor, clipe de bucurie celor aflați în nevoie. Nici anul acesta nu au uitat de semenii lor, au pus mână de la mână și au strâns bani, cu care au cumpărat cadouri pentru persoanele cu dizabilități aflate…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Festivalul de Umor ”Constantin Tănase” se va desfășura în anul 2020 în două etape

Prima etapă a festivalului de umor se va desfășura ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Salariile de 1.500 de lei din mediul privat golesc județul Vaslui de forța de muncă

Exodul forței de muncă din județul Vaslui a trecut ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: