Home / Justitie / Și fără permis, și beat la volan

Și fără permis, și beat la volan

Un tânăr în vârstă de 24 de ani s-a răsturnat cu mașina vineri seara, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Zorleni, pe DE 581. El nu deținea permis de conducere și, pe deasupra, mai era și beat criță.

Mașina a fost văzută cu roatele în sus pe câmp, de către un grup de săteni, care au anunțat poliția prin serviciul de urgență 112. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene s-au deplasat la locul accidentului și, după ce au efectuat cercetările de rutină, au stabilit că Răzvan Z. nu avea nici permis de conducere și, pe deasupra mai era și beat. Testarea alcoolscopică a scos în evidență o valoare de 0,68 mg/l alcool în aerul respirat. Refăcând firul evenimentului, polițiștii au aflat că mașina s-a răsturnat după ce tânărul inconștient a făcut o curbă la stânga și a scăpat volanul de sub control. A fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, unde a fost internat cu diagnosticul „fractură femur drept”.

Pe numele lui Răzvan Z., polițiștii au întocmit un dosar penal, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat cu propunere legală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. (S.M.)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani s-a răsturnat cu mașina vineri seara, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Zorleni, pe DE 581. El nu deținea permis de conducere și, pe deasupra, mai era și beat criță. Mașina a fost văzută cu roatele în sus pe câmp, de către un grup de săteni, care au anunțat poliția prin serviciul de urgență 112. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene s-au deplasat la locul accidentului și, după ce au efectuat cercetările de rutină, au stabilit că Răzvan Z. nu avea nici permis de conducere și, pe deasupra mai…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: