Home / Justitie / Și fără permis, și beat la volan

Și fără permis, și beat la volan

Un tânăr în vârstă de 24 de ani s-a răsturnat cu mașina vineri seara, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Zorleni, pe DE 581. El nu deținea permis de conducere și, pe deasupra, mai era și beat criță.

Mașina a fost văzută cu roatele în sus pe câmp, de către un grup de săteni, care au anunțat poliția prin serviciul de urgență 112. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene s-au deplasat la locul accidentului și, după ce au efectuat cercetările de rutină, au stabilit că Răzvan Z. nu avea nici permis de conducere și, pe deasupra mai era și beat. Testarea alcoolscopică a scos în evidență o valoare de 0,68 mg/l alcool în aerul respirat. Refăcând firul evenimentului, polițiștii au aflat că mașina s-a răsturnat după ce tânărul inconștient a făcut o curbă la stânga și a scăpat volanul de sub control. A fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, unde a fost internat cu diagnosticul „fractură femur drept”.

Pe numele lui Răzvan Z., polițiștii au întocmit un dosar penal, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat cu propunere legală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. (S.M.)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani s-a răsturnat cu mașina vineri seara, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Zorleni, pe DE 581. El nu deținea permis de conducere și, pe deasupra, mai era și beat criță. Mașina a fost văzută cu roatele în sus pe câmp, de către un grup de săteni, care au anunțat poliția prin serviciul de urgență 112. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene s-au deplasat la locul accidentului și, după ce au efectuat cercetările de rutină, au stabilit că Răzvan Z. nu avea nici permis de conducere și, pe deasupra mai…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: