Home / Justitie / Traficanții de droguri vor măsura simplificată

Traficanții de droguri vor măsura simplificată

Trimiși în judecată pentru consum și trafic de dorguri, bârlădenii Valeriu Petcu Câșlaru, Vlad Dragomir și Marius Cristian Manea au cerut instanței de judecată să li se permită să acceseze procedura simplificată a recunoașterii faptelor. Această măsură presupune că inculpații vor trebui să-și asume faptele așa cum au fost ele reținute în timpul urmăririi penale, iar aceștia vor beneficia de o reducere a pedepsei primite cu o treime din cuantum.

Activitarea infracțională a celor trei bârlădeni s-a desfășurat în perioada iunie 2013-iunie 2014. Tinerii erau consumatori de droguri de risc (cannabis) și, după ce își procurau drogurile de la diverși furnizori, își sunau prietenii și le ofereau și acestora astfel de substanțe. În urma perchezițiilor domiciliare au fost identificate diferite cantități de dorguri, inculpații declarând, în fața anchetatorilor, că sunt pentru consum propriu și nu pot spune cine sunt cei de la care le-au procurat. (A.C.)

Trimiși în judecată pentru consum și trafic de dorguri, bârlădenii Valeriu Petcu Câșlaru, Vlad Dragomir și Marius Cristian Manea au cerut instanței de judecată să li se permită să acceseze procedura simplificată a recunoașterii faptelor. Această măsură presupune că inculpații vor trebui să-și asume faptele așa cum au fost ele reținute în timpul urmăririi penale, iar aceștia vor beneficia de o reducere a pedepsei primite cu o treime din cuantum. Activitarea infracțională a celor trei bârlădeni s-a desfășurat în perioada iunie 2013-iunie 2014. Tinerii erau consumatori de droguri de risc (cannabis) și, după ce își procurau drogurile de la diverși…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este ...

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: