Home / Justitie / Traficanții de droguri vor măsura simplificată

Traficanții de droguri vor măsura simplificată

Trimiși în judecată pentru consum și trafic de dorguri, bârlădenii Valeriu Petcu Câșlaru, Vlad Dragomir și Marius Cristian Manea au cerut instanței de judecată să li se permită să acceseze procedura simplificată a recunoașterii faptelor. Această măsură presupune că inculpații vor trebui să-și asume faptele așa cum au fost ele reținute în timpul urmăririi penale, iar aceștia vor beneficia de o reducere a pedepsei primite cu o treime din cuantum.

Activitarea infracțională a celor trei bârlădeni s-a desfășurat în perioada iunie 2013-iunie 2014. Tinerii erau consumatori de droguri de risc (cannabis) și, după ce își procurau drogurile de la diverși furnizori, își sunau prietenii și le ofereau și acestora astfel de substanțe. În urma perchezițiilor domiciliare au fost identificate diferite cantități de dorguri, inculpații declarând, în fața anchetatorilor, că sunt pentru consum propriu și nu pot spune cine sunt cei de la care le-au procurat. (A.C.)

Trimiși în judecată pentru consum și trafic de dorguri, bârlădenii Valeriu Petcu Câșlaru, Vlad Dragomir și Marius Cristian Manea au cerut instanței de judecată să li se permită să acceseze procedura simplificată a recunoașterii faptelor. Această măsură presupune că inculpații vor trebui să-și asume faptele așa cum au fost ele reținute în timpul urmăririi penale, iar aceștia vor beneficia de o reducere a pedepsei primite cu o treime din cuantum. Activitarea infracțională a celor trei bârlădeni s-a desfășurat în perioada iunie 2013-iunie 2014. Tinerii erau consumatori de droguri de risc (cannabis) și, după ce își procurau drogurile de la diverși…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: