Home / Sanatate / Au scăpat de emoții, deocamdată

Au scăpat de emoții, deocamdată

Emoțiile celor de la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad au trecut deocamdată. Echipa de evaluatori ai Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor (CONAS), care a verificat în săptămâna 8 – 14 decembrie modul de îndeplinire a indicatorilor necesari acreditării spitalului, nu a avut obiecții. Așa rezultă în urma procesului verbal încheiat vineri, 19 decembrie.

Raportul întocmit în urma verificărilor documentației dar și direct, în secțiile spitalului, de către evaluatori, va fi înaintat CONAS. Aceasta se va pronunța, probabil, până la 1 martie, când va da și verdictul. Conducerea spitalului este încrezătoare că instituția va fi acreditată. În județul Vaslui, au fost deja acreditate spitalele din Huși și Murgeni, iar cel județean este programat pentru evaluare în 2015.

Referitor la cele constatate de evaluatori, conducerea spitalului bârlădean nu a avut obiecții.

Am luat act de concluziile echipei de evaluatori și nu am avut nicio obiecție. Documentele își vor urma cursul firesc, până la decizia finală a CONAS”, a declarat dr. Gabriela Daniș, directorul medical al Spitalului „Elena Beldiman”. (Mihaela NICULESCU)

Emoțiile celor de la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad au trecut deocamdată. Echipa de evaluatori ai Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor (CONAS), care a verificat în săptămâna 8 – 14 decembrie modul de îndeplinire a indicatorilor necesari acreditării spitalului, nu a avut obiecții. Așa rezultă în urma procesului verbal încheiat vineri, 19 decembrie. Raportul întocmit în urma verificărilor documentației dar și direct, în secțiile spitalului, de către evaluatori, va fi înaintat CONAS. Aceasta se va pronunța, probabil, până la 1 martie, când va da și verdictul. Conducerea spitalului este încrezătoare că instituția va fi acreditată. În județul…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Drepturi la replică în loc de răspunsuri clare la problemele delicate ale Spitalului “Beldiman”

Cu toate că ziarul Est ...

Asistenții medicali de la „Beldiman” se revoltă! Nu mai pot face față orelor suplimentare

Din cauza managementului defectuos, incapabil ...

Anchetă la Spitalul de Urgență din Vaslui, după ce doi bebeluși au fost infectați cu o bacterie periculoasă 

E alertă la Spitalul de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: