Home / World / Barack Obama, invitat în Rusia la un eveniment la care ar putea participa și Kim Jong-Un

Barack Obama, invitat în Rusia la un eveniment la care ar putea participa și Kim Jong-Un

Rusia l-a invitat pe președintele SUA, Barack Obama, la ceremoniile care vor marca 70 de ani de la încheierea celui de-al II-lea Război Mondial, un eveniment la care ar putea participa și liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, relatează site-ul agenției TASS.

“Au fost trimise invitații liderilor tuturor țărilor care au participat la coaliția împotriva Germaniei naziste”, a declarat Iuri Ușakov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Rusia, Statele Unite, Marea Britanie, China, Franța și alte zeci de țări au participat la alianța militară împotriva Germaniei naziste, în al II-lea Război Mondial.

“Am primit semnale de la Phenian că liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, ar putea participa la ceremonii”, precizează oficialul rus.

Statele Unite nu au o relație bună cu Coreea de Nord, iar tensiunile s-au amplificat în ultima perioadă după ce Administrația Barack Obama a atribuit regimului stalinist de la Phenian atacurile cibernetice care au vizat compania Sony.

Sursa: mediafax.ro

Rusia l-a invitat pe președintele SUA, Barack Obama, la ceremoniile care vor marca 70 de ani de la încheierea celui de-al II-lea Război Mondial, un eveniment la care ar putea participa și liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, relatează site-ul agenției TASS. "Au fost trimise invitații liderilor tuturor țărilor care au participat la coaliția împotriva Germaniei naziste", a declarat Iuri Ușakov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului. Rusia, Statele Unite, Marea Britanie, China, Franța și alte zeci de țări au participat la alianța militară împotriva Germaniei naziste, în al II-lea Război Mondial. "Am primit semnale de la Phenian că liderul nord-coreean,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cel puțin nouă morți și peste 30 de răniți în urma prăbușirii unui pod care lega două insule în Indonezia

Cel puțin nouă persoane au decedat, iar alte peste ...

Decizie oficiala: Landurile germane nu mai vor noi inmatriculari de automobile pe benzina si motorina, incepand cu anul 2030

Landurile germane nu vor sa mai permita noi inmatriculari ...

REFERENDUMUL din Ungaria privind cotele de imigranți, INVALID / Viktor Orban a anunțat că va înainta Parlamentului o propunere de amendament constituțional

Biroul Național Electoral (NVI) din Ungaria a anunțat oficial ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: