Google+
Home » Social » Bârlădenii rămân în localitate, de Sărbători

Bârlădenii rămân în localitate, de Sărbători

Anul acesta, cei mai mulți dintre bârlădenii care în alți ani nu concepeau să nu-și ia zborul spre alte zări, în perioada sărbătorilor, vor petrece acasă, de această dată.

Nu am vândut decât trei bilete pentru perioada Crăciunului, iar pentru Revelion nici un bilet. Oamenii nu mai au bani și asta se reflectă și în activitatea agențiilor de turism”, a declarat un reprezentant al unei firme de turism din Bârlad.

Pentru un sejur de Crăciun cu patru nopți cazare, masă de Crăciun și mic dejun la hotelurile de 3 și 4 stele din stațiunile montane costă 650 lei / persoană. Pentru Revelion prețurile ajung și la 1.600 lei / de persoană, la hoteluri de 3 și 4 stele, de regulă pentru 5 zile de cazare, cu masă festivă de Revelion.

Anul acesta, bârlădenii vor petrece cele două sărbători în localitate. Puțini vor merge în stațiuni și dacă o vor face, cu siguranță că și-au făcut rezervări pe internet și nu la agențiile din oraș. (Mihaela NICULESCU)

Anul acesta, cei mai mulți dintre bârlădenii care în alți ani nu concepeau să nu-și ia zborul spre alte zări, în perioada sărbătorilor, vor petrece acasă, de această dată. „Nu am vândut decât trei bilete pentru perioada Crăciunului, iar pentru Revelion nici un bilet. Oamenii nu mai au bani și asta se reflectă și în activitatea agențiilor de turism”, a declarat un reprezentant al unei firme de turism din Bârlad. Pentru un sejur de Crăciun cu patru nopți cazare, masă de Crăciun și mic dejun la hotelurile de 3 și 4 stele din stațiunile montane costă 650 lei / persoană.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: