Home / Justitie / Biciclist bârlădean, mort după ce a fost acroșat de tren

Biciclist bârlădean, mort după ce a fost acroșat de tren

Alaltăieri, pe strada Palerma din municipiul Bârlad, la trecerea la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Polițiștii Biroului Rutier Bârlad s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că Neculai I., în vârstă de 75 ani, din satul Trestiana, comuna Grivița, conducea o bicicletă pe direcția Trestiana-Bârlad. Ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată curentă, dublă, fără bariere, acesta nu a respectat semnificația culorii roșii și a semnalului acustic și a fost acroșat de un tren care circula pe direcția Galați – Bârlad. În urma lezoiunilor grave suferite leziunilor grave suferite, bătrânul a decedat la locul producerii accidentului. Mecanicul trenului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

Alaltăieri, pe strada Palerma din municipiul Bârlad, la trecerea la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Polițiștii Biroului Rutier Bârlad s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că Neculai I., în vârstă de 75 ani, din satul Trestiana, comuna Grivița, conducea o bicicletă pe direcția Trestiana-Bârlad. Ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată curentă, dublă, fără bariere, acesta nu a respectat semnificația culorii roșii și a semnalului acustic și a fost acroșat de un tren care circula pe direcția Galați – Bârlad.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

Noutăți legislative din domeniul fiscal, explicate pentru contribuabilii vasluieni

Joi, la sediul Administrației Județene ...

Fostul subprefect Sergiu Marian, eliberat condiționat de Judecătoria Vaslui. DNA a contestat din nou măsura

Fostul subprefect Sergiu Marian a ...

%d blogeri au apreciat: