Home / Social / Ce părere au politicienii despre… – Cadourile Moșului pentru adversarii politicienilor

Ce părere au politicienii despre… – Cadourile Moșului pentru adversarii politicienilor

Crăciunul vine la politicienii vasluieni cu sacul plin de daruri. E generos, plin de inspirație și abia așteaptă să privească chipurile fericite ale membrilor clasei politice vasluiene atunci când vor deschide cadourile. La rubrica săptămânală „Ce părere au politicienii despre…”, Est News i-a provocat pe oamenii politici din județ, șefi de partide, consilieri locali sau județeni, la un exercițiu de imaginație: dacă ar fi să-l trimită pe Moș Crăciun la un adversar politic, care ar fi acela și ce cadoul l-ar ruga pe Moș să îi aducă? Propunerea noastră a stârnit amuzamentul tuturor celor pe care i-am contactat. Cu foarte puține excepții, toți s-au arătat extrem de generoși și nu au făcut rabat de la calitatea darurilor pe care le-au pus în sacul Moșului pentru „prea-iubiții” lor colegi.

Simona MIHĂILĂ

solomon_adrian33

Adrian Solomon

Deputatul PSD Adrian Solomon s-a hotărât ca anul acesta să-i pună în sacul lui Moș Crăciun un cadou despre care crede că personajul

Dan Marian

Dan Marian

căruia i-l oferă n-a avut parte niciodată: „Aș vrea ca Moșul să-i aducă mai multă minte deputatului Dan Marian (PNL). Are nevoie mare de tot de mai multă minte”.

Solomon are un dar special și pentru liberalul Corneliu Bichineț, vicepreședintele Consiliului Județean: „Iar domnului Bichineț, sănătate”. Întrucât am fost curioși să aflăm dacă doza de sănătate pe care i-o trimite ar trebui să fie mintală sau fizică, Adrian Solomon nu a vrut să fie mai explicit, lăsându-l pe Bichineț să ghicească pentru ce și unde anume i-ar folosi.

chitiga_marius11

Marius Chitiga

marcel-vasilache

Marcel Vasilache

La ceas de seară, Moșul va ajunge cu sacul lui și la consilierul bârlădean Marcel Vasilache, președintele organizației județene a PP-DD. La lumina caldă a focului din șemineu, el va fi probabil, foarte fericit să scoată din cutia cu fundă roșie un Abecedar. Trebuie să știe că acesta i-a fost trimis cu dragă inimă de Marius Chițiga, președintele Organizației de Tineret a PSD: „Aș vrea să pun, pe lângă Abecedar, și un manual de gramatică. Pe oricare și l-ar dori, i-ar fi de mare folos folos. L-ar ajuta să nu mai facă atât de multe «dezacoarde»„.

 

 

Mihai Petrov

Mihai Petrov

Moșul are în sac un dar special și pentru deputatul Adrian Solomon. Este din partea lui Mihai Petrov și reprezintă o agendă în alb, „Să o completeze cu toate realizările sale: investiții, bani pentru Bârlad, tot ce promitea el prin programul cu care i-a convins pe bârlădeni să-l voteze”. Pentru Ciuhodaru, fostul său coleg de partid, Mihai Petrov a păstrat un tun: „La fel de mare ca cel pe care i l-a dat el PP-DD-ului”.

 

 

 

 

 

constantinescu_constantin111

Constantin Constantinescu

buzamat_daniel22

Daniel Buzamat

Nici primarul Constantin Constantinescu nu rămâne fără cadou. El va găsi sub brad, din partea consilierului Daniel Buzamăt un sfat: „Acela de a fi mai generos cu bârlădenii care i-au oferit trei mandate. Le e dator nu doar cu flori și ghivece, ci cu investiții serioase. A avut și timp, a avut și are și guvernanți favorabili”.

 

 

 

 

 

 

 

plesu-corneliu

Corneliu Plesu

De altfel, toți pesediștii vor avea motive de bucurie la acest Crăciun. Consilierul județean Corneliu Pleșu (PNL) le pune în sacul Moșului câte o poză a lui Klaus Iohannis, drept „piedică în calea uitării”: „Să le reamintească permanent motivul pentru care au pierdut alegerile la o diferență atât de mare; le-aș mai pune o cotă de bun-simț. Le mai ofer o oglindă în care să se vadă permanent cât de infatuați sunt și în care să-și examineze permanent bârna din ochii lor și abia apoi gunoiul din curtea altuia”.

 

 

 

bogdan-sarbu

Bogdan Sarbu

Bogdan Sârbu, membru în Biroul de conducere al PNL Bârlad, îi umple sacul Moșului cu … coduri: „Le ofer câte un Cod al bunelor maniere. Nu m-aș limita la adversarii politici, ci la toată clasa politică. Cu toții au nevoie de așa ceva. Aproape fără excepție”.

 

 

 

 

 

 

Tudor Ciuhodaru

Tudor Ciuhodaru

Deputatul Tudor Ciuhodaru (recent exclus din PP-DD) e așa de cătrănit, încât îi interzice lui Moș Crăciun să-și desfacă sacul, atunci când vine vorba despre clasa politică: „Nicunul nu merită să fie vizitat de Moș Crăciun. Nu au făcut nimic pentru oamenii care i-au ales, dar știu să sifoneze pentru ei din banul public. Mai degrabă le-ar prinde bine vizita vreunui procuror DNA, să le verifice conturile, eventual însoțit de jandarmii platiți tot din banii noștri la Pungești”.

buzatu

Dan Marian a cumpărat toate cele necesare împachetării unui cadou superb pentru Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean: „Îi trimit, legate cu fundă roșie, toate amendamentele mele pe care PSD nu le-a aprobat, deși erau în interesul strict al județului Vaslui. L-ar fi bucurat enorm și pe el dacă oamenii lui din Parlament ar fi aprobat alocările bugetare pentru județul Vaslui. Ar fi fost și el foarte fericit”.

Crăciunul vine la politicienii vasluieni cu sacul plin de daruri. E generos, plin de inspirație și abia așteaptă să privească chipurile fericite ale membrilor clasei politice vasluiene atunci când vor deschide cadourile. La rubrica săptămânală „Ce părere au politicienii despre...”, Est News i-a provocat pe oamenii politici din județ, șefi de partide, consilieri locali sau județeni, la un exercițiu de imaginație: dacă ar fi să-l trimită pe Moș Crăciun la un adversar politic, care ar fi acela și ce cadoul l-ar ruga pe Moș să îi aducă? Propunerea noastră a stârnit amuzamentul tuturor celor pe care i-am contactat. Cu foarte…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Baronului Munchausen din Iasi (a se citi Ciuhodaru Tudor) care de autointituleaza “Deputat de Barlad” va primi de la barladenii care l-au votat nasul de jumatate de metru al lui Pinnochio.

x

Check Also

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

AJPIS Vaslui va plăti indemnizația de sprijin pentru micile afaceri afectate de criza COVID-19

Începând de astăzi, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspectie ...

Echipamente de protecție și materiale dezinfectante, donate Spitalului Huși de episcopie

Episcopia Hușilor a donat spitalului municipal din localitate cantități ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: