Home / Social / Copilul meu – Elenei îi plac mașinuțele

Copilul meu – Elenei îi plac mașinuțele

Elena Negrescu are cinci anișori și este o fetiță căreia îi plac mașinuțele. Adoră joaca cu ele, însă din păcate nu prea are pentru că, fiind fată, primește jucării pentru fetițe. Speră, totuși, că Moșul îi va aduce în dar una, întrucât a fost foarte cuminte și ascultătoare.

Printre pasiunile Elenei se mai numără și poveștile. Micuței îi place să le asculte, dar și să le învețe, ca mai apoi să le spună altora.

La grădiniță, micuța este în lumea ei, se remarcă tot timpul din câte a zis doamna educatoare și se joacă cu toți copiii, bucurându-se de fiecare moment și fiecare lucru învățat. Când vine vorba de mâncare, Elena nu este mofturoasă, însă ar mânca tot timpul numai cartofi, din câte ne-a spus. Acum, fetița abia așteaptă să ningă, pentru că adoră să facă oameni de zăpadă și să se dea cu sania. (R.N.)

Elena Negrescu are cinci anișori și este o fetiță căreia îi plac mașinuțele. Adoră joaca cu ele, însă din păcate nu prea are pentru că, fiind fată, primește jucării pentru fetițe. Speră, totuși, că Moșul îi va aduce în dar una, întrucât a fost foarte cuminte și ascultătoare. Printre pasiunile Elenei se mai numără și poveștile. Micuței îi place să le asculte, dar și să le învețe, ca mai apoi să le spună altora. La grădiniță, micuța este în lumea ei, se remarcă tot timpul din câte a zis doamna educatoare și se joacă cu toți copiii, bucurându-se de fiecare…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: