Home / Social / Copilul meu – Elenei îi plac mașinuțele

Copilul meu – Elenei îi plac mașinuțele

Elena Negrescu are cinci anișori și este o fetiță căreia îi plac mașinuțele. Adoră joaca cu ele, însă din păcate nu prea are pentru că, fiind fată, primește jucării pentru fetițe. Speră, totuși, că Moșul îi va aduce în dar una, întrucât a fost foarte cuminte și ascultătoare.

Printre pasiunile Elenei se mai numără și poveștile. Micuței îi place să le asculte, dar și să le învețe, ca mai apoi să le spună altora.

La grădiniță, micuța este în lumea ei, se remarcă tot timpul din câte a zis doamna educatoare și se joacă cu toți copiii, bucurându-se de fiecare moment și fiecare lucru învățat. Când vine vorba de mâncare, Elena nu este mofturoasă, însă ar mânca tot timpul numai cartofi, din câte ne-a spus. Acum, fetița abia așteaptă să ningă, pentru că adoră să facă oameni de zăpadă și să se dea cu sania. (R.N.)

Elena Negrescu are cinci anișori și este o fetiță căreia îi plac mașinuțele. Adoră joaca cu ele, însă din păcate nu prea are pentru că, fiind fată, primește jucării pentru fetițe. Speră, totuși, că Moșul îi va aduce în dar una, întrucât a fost foarte cuminte și ascultătoare. Printre pasiunile Elenei se mai numără și poveștile. Micuței îi place să le asculte, dar și să le învețe, ca mai apoi să le spună altora. La grădiniță, micuța este în lumea ei, se remarcă tot timpul din câte a zis doamna educatoare și se joacă cu toți copiii, bucurându-se de fiecare…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

O șoferiță a leșinat după ce un copil a intrat cu bicicleta în mașina sa pe o trecere de pietoni din Vaslui

Un copil de 7 ani ...

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: