Home / Social / Pamflet: Deputatul Solomon spionat de PP-DD-iști

Pamflet: Deputatul Solomon spionat de PP-DD-iști

Bucuria produsă de încheierea parteneriatului dintre PSD și PP-DD s-a stins repede la Bârlad. Oamenii lui Diaconescu au aflat că deputatul Adrian Solomon calcă în picioare idealurile în numele cărora a dat mâna cu Partidul Poporului.

Primele semnale au apărut încă din vară, când pepedediștii au organizat un filaj la sediul cabinetului de parlamentar al lui Solomon. Atunci au aflat că partenerul lor politic trădează poporul: în loc să le ofere locuri de muncă șomerilor, deputatul își bagă în propriul buzunar suma forfetară, angajând pentru paza cabinetului pisici fără stăpân pe care le plătește la negru. Pe parcursul zilelor de filaj au strâns nenumărate dovezi – fotografii și filmări în care Solomon abuza în fața pisicilor de poziția sa de ales al poporului. Ei susțin că, în timpul instructajelor, deputatul avea un comportament dictatorial cu felinele. Unora le-ar fi reproșat că țin coada prea pe sus și nu de puține ori s-a întâmplat ca acestea să iasă din schimb foarte stresate. „Vă spun sincer că noi, membrii PP-DD suntem foarte tulburați de cele descoperite. Aveam planuri mari alături de parteneri noștri de guvernare. Tocmai ne pregăteam să așteptăm să treacă iarna ca să dăm și noi drumul la niște proiecte de hotărâri pentru îmbunătățirea traiului bârlădenilor care le aveam în lucru. Ne-am dezamăgit de tot”, a declarat vădit afectat Marcel Vasilache, președintele organizației județene a PP-DD. El a mai spus că imediat după sărbători va anunța în Consiliul Local că pepedediștii îi vor retrage sprijinul politic deputatului Adrian Solomon până când acesta va renunța la corpul de pază format din pisici fără stăpân. Solomon demontează piesă cu piesă rezultatele filajului: “PP-DD-iștii să stea în banca lor și să nu mai umble cu prostii din astea. Sunt simple manipulări OTV-iste. În primul rând, pisicile nu sunt fără stăpân. Eu sunt stapânul lor. Le voi trece și în declarația de avere pe 2015. În al doilea rând, nu le plătesc la negru. Adevărul e că nu le plătesc deloc. Așa am convenit cu ele, în urma negocierilor. Am promisiuni de la Guvern că la anul va intra în vigoare o lege inițiată de mine prin care, alături de crescătorii de oi, de albine și de bovine, vor primi subvenții și crescătorii de pisici”. Și ca să demonstreze că și-a luat în serios rolul de stăpân al pisicilor care-i asigură securitatea cabinetului de parlamentar, Solomon le-a pus și nume pisicilor: Rita, Chiț-Kițyga, Tity-rez, Nero.

Bucuria produsă de încheierea parteneriatului dintre PSD și PP-DD s-a stins repede la Bârlad. Oamenii lui Diaconescu au aflat că deputatul Adrian Solomon calcă în picioare idealurile în numele cărora a dat mâna cu Partidul Poporului. Primele semnale au apărut încă din vară, când pepedediștii au organizat un filaj la sediul cabinetului de parlamentar al lui Solomon. Atunci au aflat că partenerul lor politic trădează poporul: în loc să le ofere locuri de muncă șomerilor, deputatul își bagă în propriul buzunar suma forfetară, angajând pentru paza cabinetului pisici fără stăpân pe care le plătește la negru. Pe parcursul zilelor de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Trenul cu locomotivă tricoloră va fi întâmpinat și în acest an de bârlădeni

Trenul Unirii va sosi și astăzi ...

Sponsorizare de 10.000 lei pentru CSC nr.2 Bârlad

Lăudabil! Curtea Complexului de Servicii Comunitare ...

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: